Den ikoniske Zeppelin fra Bowers & Wilkins – verdens måske lækreste enkeltstående trådløse højtaler – har været stort set været udsolgt siden den blev introduceret i den nyeste 4. generation version. Nu er der gode nyheder, vi har ENDELIG har fået Zeppelin på lager!

Midnight Grey

Bowers & Wilkins

Zeppelin

Trådløs højtaler

5.999,-

/ stk

Pearl Grey

Bowers & Wilkins

Zeppelin

Trådløs højtaler

5.999,-

/ stk

Bowers & Wilkins Zeppelin

Bedre end nogensinde!

Zeppelin er 4. generation af B&W’s ikoniske trådløse højtaler med design, finish og teknologi i absolut verdensklasse. Siden den oprindelige Zeppelin ramte markedet helt tilbage i 2008, har både originalen og alle efterfølgende udgaver haft status som den absolutte reference for enkeltstående trådløse højtalere. Nu har Bowers & Wilkins endnu en gang åbnet for alle teknologiske sluser for at vise, hvor godt det kan gøres.

Læs mere om Zeppelin

Soundbar-nyhed!

Bowers & Wilkins Panorama

Zeppelin har fået en bror. Den hedder Panorama, og den er blandt de bedstlydende soundbarer på markedet. Den kan løfte din film og serie-oplevelse til et helt nyt niveau – og gaming, hvis du er til den slags. Du får nemlig imponerende TV-lyd med Dolby Atmos – og så endda helt uden det store anlæg og de mange kabler!

Bowers & Wilkins

Panorama 3

Soundbar

7.499,-

/ stk

Læs mere om Panorama 

I HiFi Klubben er vi helt vilde med Zeppelin og Panorama. Kig forbi din nærmeste – så viser vi dig, hvad de kan 🙂

KUNDESERVICE

BUTIKKER & ÅBNINGSTIDER

LEVERING & RETURNERING

FINANSIERING

Din lokale butik HiFi Klubben Europaplads 4, 8000 Aarhus

30 dages Buy & Try

3 års medlemsgaranti

Hent og byt i butik