I morgen er det tredje torsdag i november og i vinbranchen betyder det én ting – nemlig frigivelsen af den populære BEAUJOLAIS NOUVEAU!

Her fejres den nye årgang af vinen Beaujolais Nouveau, men da vi synes du skal have et endnu bedre glas vin, har vi valgt at opgradere den ”almindelige” Beaujolais Nouveau til en slotsaftappet luksusudgave med betegnelsen, Villages. Den er en lille smule dyrere, men også markant bedre.

Som mailkunde kan du sikre dig vinen ved at bestille nu – så står den klar til afhentning i butikken fra torsdag morgen. Vi leverer også gerne din bestilling gratis, hvis du bor i lokalområdet.

Beaujolais-Villages Nouveau 2021

Her får du en saftig, let drikkelig og virkelig frisk rødvin med stor frugtfylde. Den må gerne nydes helt ned til 9-11 grader, mens den endnu er helt frisk.

Den passer forrygende godt til fisk, specielt i stegt form. Ristede kastanjer med smør er også en perfekt snack til vinen.

Om Beaujolais-Villages Nouveau: Vinen bliver lavet på Gamay-druer, der gæres på en særlig metode (Methode Carbonic), der begrænser tanninudtrækket og fremmer frugten. Normalt skal en Beaujolais Nouveau drikkes helt ung og gerne inden for et par måneder. I dette tilfælde – fordi kvaliteten er så høj – så vil vinen udvikle sig yderligere over de næste 4-6 måneder. Derfor kan vinen nydes med stort velbehag inden for 2 år.