Glamping eller camping i Nordsjælland til sommer?

Uanset om du helt bor i telt, autocamper eller campingvogn så finder du stedet til din campingferie i Nordsjælland. Nedenfor har vi udvalgt 5 steder, hvor du kan udleve dine camping-lyster denne sommer.

LÆS BLANDT ANDET OM

·        Danmarks bedste campingplads 2022

·        Fredensborg Camping

·        Haldbjerg Shelters

·        Nivå Camping

·        Tenthouses i Lynæs

ÅRETS CAMPINGPLADS ER HILLERØD CAMPING

Det er ikke første gang, i 2019 blev Hillerød Camping også kåret til årets bedste campingplads.   Hillerød Camping er en blomstrende oase, indrettet med masser af blomster og planter og med en rolig atmosfære. Pladsen ligger i gåafstand fra Frederiksborg Slot med Barokhaven og Slotssøen samt Hillerøds hyggelige shopping- og cafémiljø. Der er 15. min. gang til Hillerød station, hvorfra der er forbindelser til alle Nordsjællands spændende attraktioner og Nordkysten samt S-tog til København.

FREDENSBORG CAMPING

En campingplads med respekt for naturen Fredensborg Camping er en stille og rolig campingoase for hele familien, hvor hunde også er velkomne. Campingpladsen er et ældre sted, som der bliver hygget om, med respekt for den skønne natur. Den ligger midt i parklignende grønne omgivelser – og nogle steder også terrasseanlagt – hvor der er mange forskellige slags træer og buske, der giver godt med læ.

HALDBJERG SHELTERS

-en naturperle i Nordsjælland Sov i shelter eller telt på det naturbeskyttede overdrev med udsigt over Solbjerg Engsø og spejd efter ørne, eller vælge et sted i den dybe kløft, hvor de stejle skrænter giver ly og hyggelig stemning.

NIVÅ CAMPING

Luksus shelter, hytter og camping i Nivå Nivå Camping ligger i noget af Nordsjællands flotteste natur i udkanten af Lave Skov kun 800 m fra lystbådehavnen og Nivå Strandpark, hvor der er fast livredder i sæsonen. Som noget nyt kan du overnatte i en luksus shelter på pladsen.

TENTHOUSES MED ÆGTE LYNÆSSTEMNING

Kombiner overnatning i smukke omgivelser med aktivitet, autentisk indretning og surf vibes! Tag en overnatning i de nye tenthouses ved Lynæs Surfcenter, der ligger gemt væk i buskadset med direkte adgang til stranden og alle de andre faciliteter. Du kan booke som par eller med helt op til seks personer. Du behøver ikke være surfer eller skulle ud og surfe for at være på Lynæs Surfcenter, men det er da klart en anbefaling at prøve når du alligevel er forbi.

DET ER POPULÆRT LIGE NU

❤️ Vinterbadning

❤️ Nordkystcykelstien | Rute 47

❤️ Restaurant Skipperhuset ved Esrum Sø