Onsdag den 19. juni, kl. 14.00-16.00 er der igen Åben telefon – her sidder kommunens nye hjemmeplejechef Mia Juel Weinreich klar ved telefon: 40 11 63 33 for at tage en snak om:

🔹 Hvordan er din oplevelse af hjemmeplejen?
🔹 Hvad er godt?
🔹 Hvad kan gøres bedre?

Målet med Åben telefon er at give borgere og pårørende mulighed for at stille spørgsmål til hjemmeplejen og dele deres oplevelser med plejen.

”Jeg er meget glad for at Lyngby-Taarbæk Kommune har skabt tilbuddet: ”Åben telefon”. Jeg ser frem til dialogen med bl.a. borgere og pårørende om, hvor vi i hjemmeplejen og sygeplejen lykkes, og hvor der er plads til forbedringer. Jeg har en grundlæggende tro på, at vi gennem høj faglighed hos hjemme- og sygeplejen samt det konstruktive samarbejde med borgere og pårørende skaber de bedste forudsætninger for en målrettet og udviklende kvalificeret pleje, omsorg, praktisk hjælp samt sygepleje. Hvor der samtidig er klare aftaler for samarbejdet”, siger hjemmeplejechef Mia Juel Weinreich og fortsætter: ”Jeg sidder klar ved telefonen, og ser frem til de opkald, jeg får. Og så en stor opfordring til, at man som borger og pårørende selvfølgelig altid er velkommen til at kontakte os – også uden for Åben telefon”.

Du finder kontaktinfo på deres hjemmeside: https://www.ltk.dk/…/pleje/den-kommunale-hjemmepleje

Kilde. 

Foto ABW