Dit Lyngby Logo

Kender du den lille oase?

Der er så mange skønne små steder i Lyngby, hvor man lige kan tage et hvil mellem indkøbene, hvor man kan slikke lidt sol, hvor man kan gå en lille tur i idylliske omgivelser og hvor man bare kan opleve noget, man ikke lige havde lagt mærke til før. 
Kender du den lille oase?

Politirapporten fra 19-05-2023

Politirapporten fra 19-05-2023
En bilist reagerede tirsdag aften klokken 20.10 med at spytte en 53-årig mand fra Herlev i hovedet, efter han havde påtalt bilistens hastighed. Bilisten kom kørende i høj fart og passerede den 53-årige på Kanalvej, hvor den 53-årige gjorde tegn om, at bilisten var ubetænksom. Herefter stoppede bilisten, bakkede hen til den 53-årige, stod ud af sin bil og efter en kort ordveksling spyttede den 53-årige i hovedet. Herefter kørte bilisten, der beskrives som 25-30 år, 165-170 cm høj, udenlandsk af udseende, spinkel af bygning, brun i huden med kort sort hår, engelsktalende og iført blå jeans og sort t-shirt. Han kørte i en grå Fiat Punto med et Wolt-logo.

Musik & spisning

"Hver gang hilser vi på et nyt instrument og lytter til en fortælling og et stykke klassisk musik, mens vi ligger på kirkegulvet og kigger op i den store tegneserie af kalkmalerier i loftet. Efter ca. 30 min. med sang, musik og fortælling serveres der ”mormors” bedste mad."
Musik & spisning

Gode samtaler i naturen

Gode samtaler i naturen
Når livet er svært, kan en god samtale gøre underværker. En empatisk, uvildig person kan sætte problemerne i perspektiv og hjælpe dig til at finde styrken til at ændre det, der skal ændres. Sådan en person er Susanne vom Braucke, der er tidligere sygeplejerske og nu psykoterapeut. Hun har startet virksomheden Samtaler i det fri.

Juni på Gl. Holtegaard

"Oplev en sand farveeksplosion indenfor i kunsthallen i publikumssuccesen Hoved i rosa lys: Isaac Grünewald og den dekorative ekspressionisme, og lad dig lulle ind i loopet med i Lilibeth Cuenca Rasmussens poetiske og legende værk Looping the Hoop udenfor i barokhaven."
Juni på Gl. Holtegaard

Regnen kommer!

Regnen kommer!
Vi véd det jo godt allesammen: Selvom det er tørt og solrigt lige nu, kommer regnen før eller siden - også til Lyngby! Så overvej at beskytte din bolig mod dyre vandskader! Forsyningsselskabet HOFOR giver et par gode råd til, hvordan du kan beskytte dit hjem og dine ejendele.

Besøg Louisiana

Hvis du er i vildrede om, hvad du og resten af familien skal lave i weekenden eller i sommerferien, så husk, at der altid er en god grund til at besøge Louisiana Museum of Modern Art på Gl. Strandvej i Humlebæk! 
Besøg Louisiana
facebook