Sommeren nærmer sig og det betyder blandt andet at der igen skal geares op for indtag af læskende cocktails!

Vejret bliver varmere, dagene bliver længere og livet virker til at blive en smule lettere. Og med til at forsøde tilværelsen endnu mere, er lækre tørstslukkende drinks i godt selskab, nærmest et must. Derfor giver vi dig fire fantastiske spiritus forslag, som du kan pryde dit barskab med, og som helt sikkert vil bringe glæde.

Romate Brandy Solera Reserva

Her får du fornøjelsen af en drøngod brandy, som er lavet på solera-metoden og har en gennemsnitsalder på 8 år.

Den har en let sødme i smagen, hvilket gør den nem at drikke rent, men du kan også sagtens bruge den i cocktails. Absolut en brandy der bør prøves!

London 40 Dry Gin

Sprød og frisk London Dry Gin. Den er lavet med 10 botanicals, hvilket her giver en fyldig og kompleks smag. Destilleret 4 gange og vinder af flere internationale spirituspriser.

Perfekt i selskab med en god tonic eller som base i en lækker cocktail.

Glen’s Dark Rum

Rommen her kommer fra det berømte Loch Lomond Destilleri i Skotland, og er en super god rom at blande med, da den hverken overdøver eller forsvinder i en drink.

Prøv den eksempelvis i din næste Dark n’ Stormy, som er en dejlig krydret cocktail – det bliver et hit!

Grappa Chardonnay Sibona

En grappa uden dikkedarer: Smagen er elegant, indbydende og vedholdende med frugtig aroma. Sibona hører til den absolutte elite inden for grappa fremstilling, og den høje kvalitet smages tydeligt.

Rigtig god efter et solidt måltid mad eller til tørret frugt og lys chokolade.