Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2020/12/18-2020/12/29.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Hærværk, Virum

Mellem fredag klokken 15.00 og mandag klokken 13.00 smadrede ukendte gerningspersoner begge sidespejle på en bil, som holdt parkeret på I.H. Mundts Vej.

Fyrværkeri nær huse med stråtag, Kgs. Lyngby

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 00.09, blev der affyret fyrværkeri i området omkring Bondebyen, hvor der var mange huse med stråtag. En patrulje kørte til området for at rundere, men det var ikke muligt at udfinde personer, som kunne relateres til hændelsen.

Nordsjællands Politi minder om, at der ikke må affyres fyrværkeri nærmere end 100 meter fra en bygning med let antændeligt tag, som for eksempel stråtag. For raketter er afstandskravet 200 meter til bygninger med letantændeligt tag, og i blæsevejr fordobles dette afstandskrav.

Hærværk, Klampenborg

Mellem lørdag klokken 17.00 og søndag klokken 14.00 blev der begået hærværk mod en bil, som holdt parkeret på Taarbæk Strandvej. Ukendte gerningsmænd knækkede en vinduesvisker på bilen og efterlod nogle engangshandsker og mundbind på forruden.

Uro og uorden, Kgs. Lyngby

En buschauffør anmeldte klokken 16.31, at to-tre personer havde kastet fyrværkeri efter busserne, som holdt på Jernbanepladsen ud for Netto, og at der var hørt et stort brag under den ene bus. En patrulje kørte til stedet, men personerne var i mellemtiden forsvundet fra stedet.

Personerne, der kastede fyrværkeriet, beskrives som: mænd, unge og af anden etnisk herkomst end dansk.

Indbrud på konferencecenter

Kgs. Lyngby: Mellem mandag morgen klokken 08.00 og tirsdag klokken 07.00 har der været indbrud på Frederiksdal hotel- og konferencecenter. Tyven har brudt hoveddøren til stedet op, og der er umiddelbart stjålet nogle smykker fra stedet.

Stjal mobiltelefon

Kgs. Lyngby: En handel med en mobiltelefon endte tirsdag eftermiddag klokken 17.06 i tyveri, da “køberen” tog telefonen og stak af. Det var en 43-årige kvinde, som havde sat telefonen til salg og efterfølgende truffet aftale med en mand om at, at han ville komme og se telefonen med henblik på køb. Men da betalingen for telefonen var ved at blive gennemført, hev manden pludselig telefonen ud af hånden på den 43-årige kvinde, hvorefter han løb hen til en bil, som holdt i nærheden og kørte fra stedet. Tyveriet skete på Gammel Lundtoftevej og manden beskrives som mellemøstlig af udseende, 25-30 år, 180 cm høj, almindelig af bygning, brun i huden og med sort hår. Han talte dansk og var iført grå joggingbukser, mørk dunjakke og blåt mundbind.

Medtrafikanter standsede spritbilist

Kgs. Lyngby: Flere trafikanter kontaktede mandag eftermiddag klokken 15.29 Nordsjællands Politi og fortalte, at en bilist kørte særdeles slingrende ad Lyngbymotorvejen. Det lykkedes tre af dem at få den slingrende bilist til at standse ved krydset Lyngby Omfartsvej / Skovbrynet, hvor en patrulje mødte dem. Den slingrende bilist viste sig at være en 62-årig mand fra Nærum, som blæste alkometeret temmelig meget højere op end den tilladte promille. Han blev sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev taget en blodprøve, der skal fastlægge hans nøjagtige promille.

Formodet indbrudstyv snuppet

Kgs. Lyngby: En 40-årig mand fra Holte blev søndag eftermiddag anholdt og sigtet for indbrud i en garage på Sorgenfrigårdsvej. Manden blev set bryde ind klokken 13.51 og en patrulje fandt ikke længe efter manden, som blev anholdt og sigtet for indbruddet.

Unge satte ild til bænk

Kgs. Lyngby: Seks unge i 13-14 års alderen blev søndag aften klokken 23.08 set, da de satte ild til en bænk på Toftebæksvej og efterfølgende stak af. En 28-årig mand kontaktede politiet og sørgede i øvrigt for at slukke ilden, som ikke bredte sig yderligere.