Hen over efteråret fortsætter arbejdet med at bygge en fodgængertunnel under sporene på Lyngby Station. Samtidig fjerner vi et overløbsbassin, som ikke længere er i brug, og færdiggør støttemuren ved Vinkelvej. Her nedenfor kan du læse mere om de igangværende arbejder omkring Lyngby Station og viadukten på Buddingevej.

Foto: Hovedstadens Letbane

Vi bygger fortsat fodgængertunnel
Arbejdet med den nye fodgængertunnel fra Lehwaldsvej til Jernbanepladsen er fortsat godt i gang. Støbearbejdet fortsætter hen over efteråret, hvor vi blandt andet skal støbe vægge, trin på trapperne, bundplade til perrontrappen mv. Bundpladen til perrontrappen skal støbes, mens S-togene holder stille, og derfor vil der natten mellem den 14. og 15. september være aktivitet på arbejdspladsen, hvor en pumpe vil køre på stationen, ligesom du kan opleve arbejdskørsel til og fra området. Bundplade-støbningen kan blive påvirket af vejret, og derfor kan datoen ændre sig til en anden nat i samme uge – se mere på dinletbane.dk/lyngby.

Den øvrige del af arbejdet foregår i dagtimerne mellem 7 og 18.

Vi fjerner et overløbsbassin
I starten af september går vi i gang med at fjerne et tidligere overløbsbassin. Det ligger for enden af højhuset på Lehwaldsvej ned mod Buddingevej. Overløbsbassinet har tidligere været brugt til at opsamle regn- og spildevand, men er ikke længere i brug, og derfor skal det fjernes, så der bliver plads til letbanen.

Arbejdet vil støje i hverdagene mellem 7 og 18, og betonnedbrydningen kan også give vibrationer lige omkring arbejdsområdet. Arbejdet forventes afsluttet i midten af oktober 2020.

Vi færdiggør støttemuren ved Vinkelvej-bygningen
På Buddingevej mellem Vinkelvej og Engelsborgvej har vi tidligere fjernet en underjordisk bunker og bygget en ny støttemur. Siden da har forskellige ledningsejere flyttet forsyningsledninger i området. I starten af september går vi i gang med at færdiggøre det forstærkede fundament ved gavlen af Vinkelvej-bygningen, så det hænger sammen med støttemuren. Arbejdet omfatter blandt andet støbning, armering, opsætning af hegn mv. og kan periodevis være støjende. Arbejdet foregår i hverdagene mellem 7 og 18 og forventes afsluttet i midten af november 2020.

Følg byggeriet på vores hjemmeside
Du kan altid følge byggeriet og se mere om de igangværende arbejder på vores hjemmeside dinletbane.dk/lyngby. Her kan du også få overblikket over arbejdstider og -områder og læse mere om, hvordan du holder dig opdateret om trafiksituationen.

Vi og vores entreprenør, Per Aarsleff, beklager de gener, du kan opleve fra arbejdet.

Hvis du har spørgsmål til byggeriet, er du velkommen til at kontakte os på e-mail info@dinletbane.dk eller tlf. 7242 4500.

Venlig hilsen

Hovedstadens Letbane