Tirsdag den 27. oktober 2020 kl. 17.30 – 19.30.

Frilandsmuseets Restaurant, Kongevejen 100, 2800 Kg. Lyngby

Klovnen og artisten Henrik Rasmussen præsenterer et underholdende og interaktivt foredrag om alt det vi udtrykker med vores kropssignaler. Bliv klogere på, hvad vi siger til hinanden uden ord, og hvad kropssproget har af betydning for kommunikationen.

Måden vi står, går og sidder på, vores kropsholdning, ansigtsmimik og gestikulation – alt sammen afslører det noget om, hvem vi er, vores intentioner, følelser og vores forhold til omgivelserne.

Ofte er vi slet ikke klar over, hvad vi udtrykker med kropssproget. Til gengæld kan vi være helt sikre på, at andre hele tiden fortolker og afkoder vores kropssignaler.

Foredraget er fyldt med små situationsspil og demonstrationer, som både belyser kropssprogets betydning for kommunikationen og samtidig sætter lattermusklerne på arbejde.

Henrik Rasmussen er en alternativ og inspirerende foredragsholder der gennem de sidste 27 år har arbejdet professionelt med kropssprog, og han udmærket sig ved at være mere en optræden end

et foredrag i traditionel forstand. De sædvanlige PowerPoints er skiftet ud med humoristiske mimiske demonstrationer, som vækker genkendelsens latter hos publikum.

Glæd dig til en aften i latterens tegn.

Pris kr. 220,00 incl. kaffe, let anretning med lækre Franske specialiteter, øl-vand-vin, samt lotteri med attraktive præmier.

For tilmelding kan du ringe til 51500782 eller sende en mail til birgithald50@gmail.com.

Du kan også tilmelde dig her online via hjemmesiden.

Beløbet betales på MobilePay 78975 eller Konto 4490-4490367942 eller kontant ved fremmøde.

Du kan tilmelde online her.