Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2020/07/27-2020/08/04.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Bagrude knust

Virum: Bagruden i en VW Golf er mellem klokken 11.00 og 11.10 søndag formiddag blevet knust med en ukendt genstand, mens bilen holdt på Tværvej.

Æg blev kastet mod dør

Virum: Søndag aften klokken 22.40 blev der kastet æg mod hoveddøren til en bolig på Virumstræde. Æggene blev kastet fra en forbipasserende bil, hvis registreringsnummer blev registreret af et vidne og givet til politiet.

Tagarbejde startede brand

Gentofte: Politi og brandvæsen kørte torsdag aften klokken 17.59 ud til en etageejendom på Lyngbyvej, hvor der var ild i taget. Branden var opstået efter håndværkerarbejde, hvor noget tagpap havde ulmet og antændt tag og tagkonstruktion. Der skete udelukkende materiel skade ved branden.

Kørte uden kørekort

Kgs. Lyngby: En 34-årig mand fra Virum blev torsdag aften klokken 20.40 standset, da han kom kørende ad Lyngbygårdsvej. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han var frakendt førerretten.

Brand i container

Kgs. Lyngby: Klokken 04.54 fredag morgen blev der anmeldt brand i en container ved Børnehuset Klokkeblomsten på Gammel Bagsværdvej. Årsdagen til branden, som efter kort tid slukket af brandvæsenet, er endnu ukendt.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 30. – 31. juli

Benzin stjålet

Kgs. Lyngby: Ved at bryde et benzindæksel på en motorcykel, der holdt parkeret i en p-kælder på Lundtoftevej, er det lykkedes en tyv at stjæle godt 18 liter benzin.

Buksetyv på spil

Kgs. Lyngby: En kvinde stjal onsdag klokken 12.41 et par bukser fra Peak Performance på Lyngby Hovedgade. Kvinden havde bedt medarbejderen i forretningen om at pakke noget andet tøj ind som en gave og stjal i den forbindelse bukserne. Kvinden beskrives som dansk af udseende, 50 år, 160-165 cm høj og kraftig af bygning med kort, gråt hår. Hun var iført hvid tunika bluse, løse bukser med lyse striber langs begge ben samt et par mørke briller og bar på en lys strandtaske med noget sort mønster eller pynt.

Maling stjålet fra lastbil

Kgs. Lyngby: En lastbil, som holdt på en rasteplads langs Helsingørmotorvejen mens chaufføren fik et hvil, var for stor en fristelse for en tyv, som benyttede lejligheden til at stjæle en europalle med flere spande maling fra sættevognen. Tyveriet fandt sted mellem søndag aften klokken 23.00 og mandag morgen klokken 06.30.

Del på de sociale medier