Arbejdet med den nye fodgængertunnel fra Lehwaldsvej til Jernbanepladsen er fortsat godt i gang. De seneste par måneder har vi blandt andet arbejdet på åbningen mod Jernbanepladsen samt forberedt byggeriet af trapperne op til perronerne og opgangen ved Lehwaldsvej. 

Arbejdet fortsætter hen over sommeren, hvor vi skal støbe gulv og vægge inde i fodgængertunnelen. Arbejdet foregår inden for almindelig arbejdstid og er mindre støjende. 

Letbanen Juli og August

Større støbning den 2. juli 2020
Den 2. juli skal vi støbe gulvet i fodgængertunnelen. Gulvet skal støbes i én sammenhængende arbejdsgang, og derfor får vi leveret en del beton til arbejdspladsen denne dag. Betonen leveres med beton-biler, som ca. 10 gange i løbet af dagen vil køre til og fra arbejdspladsen. 

Selve støbningen foregår inden for almindelig arbejdstid og er mindre støjende, men der kan være støjgener fra beton-bilerne, når de kører til og fra arbejdspladsen. Vi beklager de gener, arbejdet kan give.  

Følg byggeriet 
Senere på året starter vores arbejde flere steder i området. Det informerer vi nærmere om efter sommeren forud for at arbejdet går i gang. Du kan altid følge byggeriet og se mere om de igangværende arbejder på vores hjemmeside dinletbane.dk/lyngby

Hvis du har spørgsmål til byggeriet, er du velkommen til at kontakte os på e-mail info@dinletbane.dk eller tlf. 7242 4500.

Venlige hilsner

Hovedstadens Letbane