Jørn Vestesen er tiltrådt som biografchef i Nordisk Film Biografer Lyngby, hvor alle biografsale nu er udstyret med nye luksussæder.

Jørn Vestesen, foto: Nordisk Film

50-årige Jørn Vestesen er ny biografchef i Nordisk Film Biografer Lyngby, der er genåbnet, efter at corona-krisen tvang alle landets biografer til at lukke ned i midten af marts. Jørn Vestesen er netop tiltrådt og skal stå i spidsen for én af Nordisk Films største biografer, som har gennemgået en omfattende ombygning.

Nordisk Film Biografer Lyngby har 11 sale, der nu alle er udstyret med nye lukussæder, som gæsterne kan indstille præcis som ønsket. Det er meget rummelige sæder, hvor fod- og nakkestøtte kan indstilles elektronisk med et tryk på armlænet. Luksussæderne giver selv den mest langbenede gæst mulighed for at slå benene op og nyde filmen i fulde drag. Derudover er selve biografsalene indrettet med ekstra meget gangplads mellem sæderne. Biografen i Lyngby har desuden en 4dx-sal, hvorgæsterne får en ekstra dimension til filmoplevelsen. Her får man både vind i håret og sidder i stole, der ryster, hopper og svajer.

“De nye sale med luksussæder er helt fantastiske og fuldender indtrykket af en topmoderne biograf. Jeg er meget glad for at have fået muligheden for at lede og udvikle Nordisk Film Biografer Lyngby, der skal være områdets foretrukne med en gæsteoplevelse helt i top. Nu er vi åbnet igen med begrænsninger, og vi har allerede fået super god respons,” siger Jørn Vestesen.

Den nye biografchef har årelang ledelseserfaring fra fly-, mode-, retail- og restaurationsbranchen. I mere end ti år arbejdede han som purser i SAS, ligesom han tidligere har bestridt en række forskellige stillinger som butiks- og restaurantchef. Han er gift med designeren Anne Vest og har de seneste knap fem år været adm. direktør i modefirmaet ANNE VEST. Parret har to børn og bor i Gentofte. Jørn Vestesen overtager posten som biografchef i Lyngby efter Sarah Winther, der er blevet biografchef for Nordisk Films to biografer i Århus.

“Jeg er utrolig glad for at kunne byde Jørn Vestesen velkommen til Nordisk Film Biografer og ikke mindst til, at han skal stå i spidsen for biografen i Lyngby. Med sine mange års erfaring med ledelse, service, detail- og flybranchen er Jørn den helt rigtige profil til at fortsætte udviklingen af biografen,” siger Louise Møller, som er områdechef i Nordisk Film Biografer.

Nordisk Film Biografer er landets største biografkæde med 23 biografer over hele landet. Biografen i Lyngby genåbnede 29. maj og holder p.t. åbent torsdag til søndag samt på helligdage. 4dx-salen genåbner på et senere tidspunkt, når corona-restriktionerne er yderligere lempet.