Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2019/10/14-2019/10/22.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Stjal parfume

Kgs. Lyngby: En 38-årig mand fra Liseleje blev mandag klokken 12.33 taget for at stjæle en parfume i Magasin og blev sigtet fro butikstyveri.

Uenighed om parkering

Kgs. Lyngby: Uenighed om en parkering endte søndag aften klokken 19.30 med, at en 39-årig kvinde fra Kgs. Lyngby blev spyttet og slået i hovedet af en 28-årig kvinde fra Virum. Den 28-årige kvinde var kørt ind i en gård på Buddingevej, og da den 39-årige henvendte sig til den 28-årige for at påpege, at det ikke var så hensigtsmæssigt at parkere der, reagerede den 28-årige ved at spytte den 39-årige i ansigtet og slå hende, så hun fik en flænge bag det ene øre, hvorefter den 28-årige fra stedet. Nordsjællands Politi har via registreringsnummeret på den bil, som den 28-årige kørte i, en formodning om, hvem hun er.

Tyveri fra omklædningsrum, Lyngby

Klokken 13.26 anmeldte en 20-årig mand fra Lyngby, at hans skab i omklædningsrummet i Fitness World var blevet opbrudt onsdag aften imellem klokken 22.00 og 22.30, og at en eller flere ukendte gerningspersoner havde stjålet en bilnøgle samt hans medlemskort til Fitness World.

Mistænkeligt forhold, Lyngby

Klokken 12.33 blev det anmeldt fra Lyngholmsvej, at to personer kørte rundt i området i en blå varevogn og muligvis spejdede efter boliger, hvor der ikke var nogen hjemme med henblik på at begå indbrud. Patruljerne i området spejdede efter varevognen, der dog ikke blev truffet.

Selvom den blå varevogn ikke blev udfundet, skal anmelderen have stor ros for at ringe og melde forholdet, og Nordsjællands Politi opfordrer andre borgere til at gøre det samme, hvis de skulle se noget, de opfatter som mistænkeligt.

Tyveri fra taske, Lyngby

Klokken 14.38 anmeldte en 69-årig kvinde fra Lyngby, at hun imellem klokken 12.25 og 12.40 havde fået stjålet sit kreditkort, efter hun havde benyttet det i 7-Eleven på Lyngby Station. Efterfølgende oplyste kvindens bank, at kortet var blevet benyttet til at hæve 6-8000 kroner.

Indbrud i butik, Lyngby

Klokken 02.20 blev det anmeldt, at to maskerede mænd netop havde knust en rude og dernæst stjålet stole fra Møbelhåndværkerne på Ulrikkenborg Plads. En patrulje blev hurtigt sendt til stedet, men de to mænd var inden da kørt fra området i en lille bil med trailer på.

Hærværk mod bil

Kgs. Lyngby: En BMW, som stod parkeret på Rustenborgvej, er mellem søndag klokken 18.00 og mandag klokken 08.45 blevet, da en ukendt gerningsmand har ridset bilens bagsmæk.