Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2019/08/30-2019/09/09.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Blev befamlet i toget

Virum: En 24-kvinde blev klokken 07.20 befamlet af en mand, da hun var faldet i søvn i S-toget mod Virum Station. Da kvinden bad manden om at stoppe, gik han ud af kupeen og længere ned i toget. Manden beskrives som ca. 35 år, 175 cm. høj, almindelig af bygning, afroamerikaner, kort sort hår, iført blå jakke.

Bil ramte cyklist

Fredensborg: En 74-årig kvinde fra Nivå påkørte søndag morgen klokken 08.42 en 43-årig mand fra Virum, der kom cyklende ad Nivåvej. Her ville kvinden svinge til venstre og påkørte i den forbindelse cyklisten, der blev kørt til behandling på Hospitalet.

Råbte ad indbrudstyv

Kgs. Lyngby: En 40-årig mand hørte onsdag aften klokken 20.45 larm fra en anden lejlighed i en ejendom på Daugaardsvej. Da han gik ud på altanen, så han en mørkklædt mand og råbte til ham, at han skulle forsvinde, hvilket den mørkklædte mand gjorde. Den mørkklædte mand beskrives i øvrigt som ca. 180-190 cm høj, maskeret, iført sort hættetrøje og sorte bukser med hvide striber i siden.

Butikstyve i Magasin

Kgs. Lyngby: To 17-årige unge kvinder fra henholdsvis Herlev og København blev mandag eftermiddag sigtet for butikstyveri mod Magasin på Lyngby Hovedgade. De to blev taget med til afhøring på politigården, hvor deres forældre blev kontaktet.