Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2019/08/19-2019/08/27.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

Klokken 12.13 skete der et færdselsuheld ved Lyngby Storcenter, da part 1, en 67-årig mandlig bilist fra Hillerød, påkørte part 2, en 27-årig kvinde fra Vanløse, som kom gående i fodgængerfeltet. Fodgængeren kom i forbindelse med uheldet til skade med benet og blev kørt til hospitalet for behandling af sine skader.

Vandscooter og jetski til gene, Klampenborg

Klokken 15.19 blev det anmeldt, at en vandscooter sejlede frem og tilbage i vandet nær stranden ved Taarbæk Strandvej til stor gene for de badende gæster. Kort efter indløb der yderligere anmeldelser om, at de samme personer nu også stod på jetski mellem de badende. En patrulje blev derfor sendt til stedet, hvor de med hjælp Forsvaret runderede på vandet i båd, men personerne var dog ikke længere at finde i området.

Navigationsanlæg stjålet fra bil

Virum: Et integreret navigationsanlæg og et instrumentpanel er mellem lørdag klokken 20.00 og søndag klokken 11.30 blevet stjålet fra en BMW, som holdt parkeret på Biskop Monrads Vej. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Airbag stjålet fra rat

Kgs. Lyngby: En airbag er mellem klokken 20.00 onsdag aften og klokken 09.30 torsdag formiddag stjålet fra rattet i en Mercedes, der holdt parkeret på trongårdsvej.

Evakueret efter gaslugt

Kgs. Lyngby: Godt 100 personer måtte torsdag eftermiddag omkring klokken 16.15 evakueres fra DTU på Søltofts Plads, da en gaslugt bredte sig i en del af bygningen. Det viste sig, at stamme fra en stålflaske, som senere på aftenen blev transporteret væk med henblik på bortsprængning. Der er ingen meldinger om tilskadekomne i forbindelse med hændelsen.

Dæk piftet

Kgs. Lyngby: To dæk på en Volkswagen Golf er mellem klokken 02.00 og 09.30 onsdag blevet piftet, mens bilen holdt parkeret på Højløkken.

Rude knust

Kgs. Lyngby: En rude til Salon KBH er mellem tirsdag klokken 18.00 og onsdag klokken 08.00 blevet knust med en sten.

Tricktyv kom med pizza

Kgs. Lyngby: En 69-årig kvinde fik tirsdag mellem klokken 13.45 og 14.00 stjålet kontanter fra sin lejlighed i Poppelhegnet. De Den 69-årige lukkede en kvinde, der tilbød hende pizza, ind i sin lejlighed, og da hun var gået igen, opdagede den 69-årige, at pengene manglede. Kvinden med pizza beskrives som 30-35 år, 166 cm høj, brun i huden, mellemlangt, brunt hår og iført lange bukser samt lyseblå bluse.

Hjul stjålet

Kgs. Lyngby: En Citroen, der holdt parkeret på Kollegiebakken har mellem klokken 02.00 sndag nat og klokken 09.00 søndag morgen fået stjålet alle fire hjul og er blevet klodset op på mælkekasser.

Ild i skraldespand

Kgs. Lyngby: Det var ild i en skraldespand, som var årsag til, at politi og brandvæsen søndag eftermiddag klokken 13.33 kørte ud til en lejlighed i Bauneporten. Ilden blev hurtigt slukket og ingen personer kom til skade, dog var der meldinger om, at en medarbejdere på stedet var blevet udsat for røgen fra ilden.

Stjal parfume

Kgs. Lyngby: En 25-årig kvinde fra Nærum blev søndag eftermiddag klokken 13.48 sigtet for butikstyveri, efter hun i Magasin havde stjålet to parfumer.