Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2019/07/15-2019/07/23.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kunde kastede keramik

Kgs. Lyngby: En kvindelig kunde i Lagkagehuset på Jernbanevej, blev så utilfreds med, at hun ikke kunne få udleveret en gratis såkaldt “børnebolle”, når hun ikke havde et barn med i forretningen, at hun kastede en keramikskål efter den kvindelige ekspedient i forretningen. Da kvindens kollega forsøgte at få den utilfredse kunde til at blive på stedet indtil politiet kom, skubbede en mand, der var i følgeskab med den kvindelige kunde, kollegaen væk, hvorefter de to kunder kørte fra stedet. Episoden skete søndag klokken 09.00.

Fik stjålet taske tilbage

Kgs. Lyngby: En tyv stjal onsdag eftermiddag mellem klokken 10.05 og 17.10 en taske fra en 28-årig kvinde fra København. Kvinden var en tur på Frilandsmuseet, da en mand stjal hendes skuldertakse og løb sin vej. Kvinden løb efter tyven, som gemte sig på et toilet. Efter et par minutter kom han ud og slap sit tag i tasken, han havde dog beholdt kvindens dankort, som han efterfølgende stak afsted med. Manden beskrives som mellemøstlig af udseende, 16-17 år, brun i huden med kort, sort hår. Han var ikke så høj, men tæt/muskuløst bygget.

Aflurede pinkode og stjal dankort

Virum: En 92-årig kvinde fik tirsdag eftermiddag afluret sin pinkode og efterfølgende stjålet sit dankort. Det skete i Irma omkring klokken 13.14, hvor to udenlandske personer aflurede kvindens pinkode og efterfølgende tog samme bus som den 92-årige. Da kvinden stod af bussen, fulgte de to efter, distraherede kvinden og stjal dankortet fra hendes taske.

Tasker stjålet fra bil

Kgs. Lyngby Seks tasker med tøj og toiletsager er mellem klokken 10.45 og 12.45 blevet stjålet fra en Mazda, som holdt parkeret ved Lyngby Storcenter.