Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet Aug 28, 2018-Sep 06, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Lommetyv på spil
Kgs. Lyngby: En 64-årig kvinde fra Holte fik onsdag eftermiddag mellem klokken 13.45 og 14 stjålet sin pung, da hun var ude at handle. Kvinden havde først været på indkøb i et supermarked og fortsatte til en skoforretning, hvor hun opdagede, at hendes pung manglede. I pungen var der kontanter, diverse betalingskort, tilgodebeviser, sundhedskort og kørekort.

Hentede mad og mistede pung
Kgs. Lyngby: En 46-årig lokal mand var tirsdag aften omkring klokken 18.30 ude for at hente mad i en take-out restaurant på Lyngby Hovedgade. Manden gik direkte fra restauranten og ud til sin bil, men opdagede onsdag morgen, at hans pung var væk. Pungen indeholdt kørekort, sundhedskort samt diverse betalingskort.

Ild i cykel
Kgs. Lyngby: En cykel blev klokken 00.49 sat i brand på Lyngby Torv. Et vidne så en mand sætte ild til cyklen og da patruljen nåede frem, fik de slukket branden. Der er f ormentli g tale om en 42-årig lokal gerningsmand.

Kvinde snød sig ind i lejlighed
Kgs. Lyngby: Ved at udgive sig for at være fra hjemmeplejen, lykkedes det tirsdag eftermiddag mellem klokken 15 og 16 en kvinde at snyde sig ind i en lejlighed på Jernbanebakken. Her afledte hun opmærksomheden hos lejlighedens beboer, en 85-årig kvinde, så en medgerningsmand havde mulighed for også at komme ind i lejligheden og stjæle smykker og kontanter.

Lommetyv på spil i bus
Hellerup: En bustur med linje 21 fra Lyngby Station mod Tuborg Havn endte med et lommetyveri for en 29-årig mand fra Lyngby. Under turen fik han stjålet sin kortholder med diverse betalingskort, rejsekort samt sundhedskort. Manden havde kortholderen i sin forreste bukselomme, men opdagede ikke, at en langfingret medpassager var på spil.

Kvinde stjal skønhedsprodukter
Kgs. Lyngby: En 29-årig kvinde fra Frederiksberg blev tirsdag formidda g klokke n 10.25 anholdt for butikstyveri. Kvinden havde forsynet sig med skønhedsprodukter i en forretning på Lyngby Hovedgade, men da hun ikke betalte for varene, fik hun i stedet en sigtelse for butikstyveri.

Stjal bestik
Kgs. Lyngby: En 55-årig mand fra Frederiksberg blev mandag aften klokken 18.13 taget for butikstyveri i en forretning på Lyngby Hovedgade. Manden havde stjålet tre bestiksæt, men blev altså opdaget og sigtet for tyveri.

Mand stjal taske
Virum: En mand stjal mandag morgen klokken 08.52 en taske fra en 36-årig kvinde fra København. Kvinden var i færd med at parkere sin cykel ved Sorgenfri Station, da manden stjal tasken, som stod på cyklen. Manden stak af til fods i retning mod Virum Torv og beskrives som dansk af udseende, 20-25 år, 170-180 cm høj og almindelig af bygning. Han var iført camouflagefarvet trøje og sorte løbebukser.

To kvinder anholdt for indbrudsforsøg
Kgs. Lyngby: To kvinder på 21 og 22 år fra henholdsvis Kgs. Lyngby og Søborg blev omkring klokken 6 mandag morgen anholdt for forsøg på indbrud. De to kvinder havde blandt andet forsøgt indbrud i flere villaer på Bjælkevangen, hvor de havde knust ruder. En beboer i en af villaerne fik fat i den ene kvinde, mens den anden blev anholdt kort tid efter. Begge kvinder blev taget med til politigården, hvor det nu skal vurderes, om de skal fremstilles i grundlovsforhør.

Tyv løb med pengeskab
Virum: En tyv har mellem lørdag klokken 8 og søndag klokken 21 stjålet et pengeskab. Pengeskabet var gjort fast til væggen i et andet skab, men tyven fandt det alligevel og fik rykket det ud af væggen.

Mand med sød tand og lange fingre
Lyngby: En 34-årig mand fra Ranum blev torsdag klokken 18.49 sigtet for butikstyveri, efter han havde stjålet tre pakker chokoladeskildpadder, 12 Cocio og 24 pakker Gajol fra varegården til et supermarked i Lyngby Storcenter.

Stjal parfume
Kgs. Lyngby: En dreng og en pige på henholdsvis 19 og 15 år blev onsdag eftermiddag klokken 16.45 taget for butikstyveri i Magasin, hvor de havde stjålet en parfume til 665 kroner.

Værktøj stjålet fra varevogn
Virum: Diverse håndværktøj og elværktøj er mellem tirsdag klokken 16 og onsdag klokken 06.30 stjålet fra en varevogn, som holdt parkeret på Byagervej. Tyven har skaffet sig adgang til tingene ved at knuse bagruden i bilen.

Tyveri af taske, Banegårdspladsen i Kgs Lyngby

Anmeldt kl 1708. 2 tilstedeværende personer stjal forurettedes taske, som hun havde stillet på bordet, da hun skulle forlade stedet. Signalement A: Mand, Mellemøstlig af udseende, 30-35 år, 180 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Talte: Fremmedsprog, Iført: Mørkeblå langarmet sweather og mørke bukser og solbriller B: Mand, Melle møstligaf udseende, 30-35 år, 172 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Talte: Fremmedsprog, Iført: Mørkt tøj

B: Mand, Mellemøstlig af udseende, 30-35 år, 172 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Talte: Fremmedsprog, Iført: Mørkt tøj