Boligfonden DTU skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om de nye studieboliger.

Fra begyndelsen af august 2018 bliver et helt nyt boligkompleks opført, som vil indgå som en del af Boligfonden DTU’s boligudbud til internationale studerende på DTU. Boligkomplekset indeholder 312 præfabrikerede studieboliger, som på betalingsvenlige vilkår tilbydes til de studerende på DTU i Kongens Lyngby. Det er den midtjyske virksomhed Concept Living A/S by ABC, der er totalentreprenør på projektet.

I starten af august foretages det første spadestik til byggeriet, som bliver en del af det udbud af studieboliger, som Boligfonden DTU udlejer. De nye boliger opføres i det nordvestlige hjørne af DTU Campus, hvor samtlige boliger bliver betalingsvenlige til internationale studerende. Således skal projektet underbygge universitetets position som internationalt eliteuniversitet:

Vi skal gøre os attraktive overfor internationale talenter, og her er et væsentligt parameter, at det er muligt at finde betalingsvenlige boliger i en rimelig afstand fra universitetet. Cirka 40 procent af de studerende på DTU Campus er med international baggrund og kommer fra et land, hvor økonomien ser anderledes ud end i Danmark. Derfor skal vi kunne tilbyde en løsning, der økonomisk set er indenfor rækkevidde for flere, forklarer direktør for Boligfonden DTU, Mikael Hyttel Thomsen.