Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet Jun 01, 2018-Jun 12, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Ledte efter mobiltelefon – i midterrabat på motorvej
Kgs. Lyngby: Der er flere gode grunde til at benytte sig af håndfri betjening og i øvrigt lade mobiltelefonen ligge i lommen, mens man kører bil. Den ene – og mest indlysende – er trafiksikkerhed, og den anden er, at man kan være så uheldig at tabe sin telefon ud af bilvinduet. Det var i hvert fald det, som ifølge en 26-årig mand fra Ishøj, skete, da han mandag eftermiddag kørte på Helsingørmotorvejen. Manden ville imidlertid meget gerne have sin mobiltelefon med sig hjem, så han standsede bilen og gik ud i motorvejens midterrabat for at lede efter den.

Anholdt i stjålet bil
Kgs. Lyngby: To unge mænd på 16 år og en pige på 15 år, alle fra Kastrup, blev mandag aften klokken 20.33 anholdt på Helsingørmotorvejen i en stjålet bil. I den 15-årige piges taske blev der desuden fundet to klumper hash.

Tasketyveri, Lyngby
En 19-årig kvind e fik kl okken 13.03 på stien ved Lyngby Station stjålet sin taske, da hun gik med den over skulderen, hvorfra en mand tog den og løb fra stedet. Manden beskrives som 20-25 år, 175-180 cm., almindelig af kropsbygning, mellemøstlig af udseende med kort sort hår. Han var på gerningstidspunktet iført hvid t-shirt, sorte shorts, hvide Nike-sko med sort mærke samt solbriller.

Tyveri fra personbil, Klampenborg
Mellem klokken 20.15 og 20.35 blev ruden i en personbil på Trepilevej knust, og fra bilen blev et Iridium GO Satellite wifi hotspot til en båd stjålet. En nyere metalblå bil blev set køre fra stedet med høj fart.

Dæktyveri, Lyngby
Klokken 02.05 blev en gerningsmand set stjæle dæk fra en mountainbike på Jernbanepladsen. Manden flyttede efterfølgende både cykelstel og dæk til Ulrikkenborg Plads, hvor han lod cyklen stå og forsvandt med dækkene. Manden beskrives som dansk af udseende, 175-180 cm., spinkel af bygning og iført sort tøj og sort kasket. Han medbragte fem dæk over skulderen og forsvandt på egen cykel fra stedet.