Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet Mar 28, 2018-Apr 10, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Tøjsæk blev brændt af
Kgs. Lyngby: En sæk med tøj, som stod på terrassen ved et værested på Toftebæksvej er blevet brændt af. Hærværket er sket i dagene fra mandag klokken 08 til onsdag klokken 10.

Flere brande i påskedagene
Nordsjælland: Der har været flere brande i Nordsjælland i påskedagene. I Anisse udbrød der torsdag eftermiddag klokken 14.45 brand i taget på den ene længe i en stråtækt ejendom på Hedebovej, og torsdag aften klokken 23.50 udbrændte et værksted på Skibbyvej i Skibby. Natten til lørdag udbrød der brand i en bygning med stråtækt tag på Sophienborg Allé i Hillerød, og mandag eftermiddag klokken 14.08 km en anmeldelse om, at en tre-længet stråtænkt ejendom med et stutteri på Hasejevej i Skævinge brændte.

Senere mandag aften måtte beboerne i to opgave i en ejendom på Poppelhegnet i Kgs. Lyngby evakueres, da der var udbrudt brand i ejendommens tagkonstruktion. Inge n dyr el ler mennesker er ifølge politiets oplysninger kommet til skade ved brandene. Brandstederne bliver undersøgt nærmere i forsøg på at kunne fastlægge årsagerne til brandene.