Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet Feb 26, 2018-Mar 06, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Ung butikstyv på spil
Kgs. Lyngby: En 13-årig pige fra Virum blev mandag eftermiddag klokken 15.58 taget for butikstyveri i en tøjforretning i Lyngby Storcenter, hvor hun havde taget en taske, skjorte, jakke og en nederdel uden at betale.

Mand fængslet for vold
Lyngby: En 18-årig mand fra Hvidovre er lørdag blevet varetægtsfængslet i 13 dage for vold mod en 17-årig mand. Episoden skete natten til lørdag klokken 02.53 på Fyrhørvej, hvor den 18-årige slog den 17-årige i hovedet med en flaske og trampede ham efterfølgende i hovedet.

Stjal B&O-anlæg fra kælderrum
Kgs. Lyngby: Søndag eftermiddag opdagede indehaveren af et kælderrum på Nørgaardsvej, at der havde været ubudne gæster. Hængelåsen til kælderrummet var blevet fjernet og fra rummet var der stjålet et B&O Beocenter med tilhørende fjernbetjening samt to højtalere. Desuden var der stjålet en trolley og en taske. Indbruddet er sket i dagene fra lørdag den 24. februar til søndag den 4. marts.

Fik stjålet taske fra cykelkurv
Kgs. Lyngby: En 74-årig kvinde fra Kgs. Lyngby fik torsdag eftermiddag stjålet sin taske fra cykelkurven mens hun var ude at cykle. Tyveriet skete på ruten mellem Buddingevej, Vinkelvej og Baune Allé. I tasken, som er sort og af mærket Michael Kors, var der en pung og en mobiltelefon.

Flere indbrud i personbiler
Kgs Lyngby/Hellerup: Onsdag formiddag mellem klokken 10 og 12.19 knuste en tyv en rude i en bil, som hold på en p-plads på Kastanievej og stjal en computer, hovedtelefoner, flere usb-stik, en powerbank samt en rygsæk. I Hellerup har et par bilejere også fået stjålet værdier fra deres biler. I det ene tilfælde er der fra en bil, som holdt ved tennisklubben på Hartmannsvej stjålet kontanter fra handskerummet og en sort taske af mærket Ralph Lauren indeholdende dokumenter og solbriller. Et vidne så en man ko mme kør ende i en mørk/sort bil, som han stod ud af, hvorefter han gik hen til den anden bil, åbnede døren, stjal tingene og kørte væk igen. Der er formentlig tale om den samme mand, som også stjal fra en bil, der holdt på Maglegårdsskolens p-plads. Her så et vidne en mand knuse en siderude i en bil, hvorefter han stjal en taske fra bilen. Manden løb herefter hen til en mørk/sort bil og kørte fra stedet. Manden beskrives som dansk, 20-25 år, 178-183 cm høj og almindelig af bygning. Han har lyst, kort hår og var iført mørkegråt jogging-agtigt tøj.

Drenge stjal højtalere
Kgs. Lyngby: To drenge på 15 og 16 år fra Kgs. Lyngby er blevet sigtet for butikstyveri. De to forsøgte onsdag eftermiddag omkring klokken 14.20 at stjæle to højtalere fra et supermarked i Lyngby Storcenter.

Indbrud i biler
Nordsjælland: Flere borgere har haft indbrud i deres biler i det forløbne døgn. Fra to biler, som holdt på p-pladsen ved Ikea i Gentofte er der tirsdag aften mellem klokken 18 og 21 stjålet computere, ipad samt en sportstaske med tøj. Desuden er der stjålet en computer samt husnøgler fra en bil, som holdt parkeret på Strandvejen i Hellerup samt en computer fra en bil, som holdt ved Lyngby Storcenter.

Nordsjællands Politi opfordrer til, at man husker at tage værdigenstande med sig eller lægger dem i bilens bagagerum, så de ikke umiddelbart er synlige udefra.

Lyste bilist i øjnene med laser
Virum: En 45-årig mand anmeldte mandag aften klokken 21.37, at han kort tid forinden var blevet lyst i øjnene med laser af en ung mand, som passerede den 45-årig, da han kørte ad Frederiksdalvej, så han nu havde grønne pletter i sit synsfelt. Episoden skete mellem klokken 21.10 og 21.15, hvor en ung mand hang med overkroppen ud af højre siderude på en mindre sort personbil og lyste med laser mod den 45-årige, som blev vejledt om straks at opsøge en l ge. Man den, som lyste mod den 45-årige beskrives som almindelig af bygning med kort, sort hår og bar overkrop.

 

%d bloggers like this: