Efter længere tids forberedelse lancerer Sinatur Hotel & Konference nu en helt ny identitet for Frederiksdal og gruppens øvrige fem hoteller for bedre at understøtte Sinaturs fokus på natur, gastronomi og nærvær. Og for at tydeliggøre det særlige ved hvert hotel.

Frederiksdal og hotellerne Skarrildhus, Sixtus, Gl. Avernæs, Storebælt og Haraldskær vil hver især få langt mere fokus end gruppen fremover.

Erkendelsen er, at hvert hotels charme og særlige beliggenhed i strandkant eller skovbryn på den måde træder tydeligere frem, og forskelligheden bidrager til at give hele gruppen mere karakter og appel.

“Frederiksdal er en del af Sinatur Hotel & Konference. Men vi er samtidig også en fantastisk historie i os selv. Vi ligger i naturskønne omgivelser ved Lyngby tæt på sø, å og skov, og vores dejlige restaurant byder altid på fantastiske retter lavet af lokale råvarer. De andre hoteller har også deres egne unikke beliggenheder, naturskønne steder og lokale karakteristika. Og for at tiltrække endnu flere gæster til møder, fester og weekendophold ønsker vi at øge kendskabet til os ved at gøre det tydeligere, hvad vi hver især har at byde på,” siger Claus Nielsen, hoteldirektør på Frederiksdal.

Foto: Sinatur Hotel & Konference

Frederiksdal får sit eget logo
Det betyder blandt andet, at Frederiksdal får sin egen udgave af Sinaturs nye logo – hvor hotelnavnet vægter mere end gruppens navn. Netop for at understrege det unikke i hvert af hotellerne.

“I processen med en ny identitet er vi blandt andet blevet enige om, at Sinaturs logo trængte til fornyelse, og at hvert hotel skal have sin egen udgave af det nye Sinatur-logo. Rigtig mange kender os på vores navn “Frederiksdal”, så vores fremadrettede fokus på netop det, mere end vores fælles Sinatur-navn, er også med til at understrege den lokale forankring, som vi gerne vil have mere fokus på. Så nu glæder vi os her på Frederiksdal til at vise vores nye identitet frem. Vi er i gang med at skifte skilte både udenpå og indenfor på hotellet,” siger Claus Nielsen.

Sinatur Hotel & Konference er 6 unikke konferencehoteller, der ligger fantastisk i skovbrynet eller strandkanten. Sinatur Hotel & Konference fokuserer på gastronomi og dyrker det nære og autentiske. Hotellerne er Skarrildhus ved Kibæk, Haraldskær ved Vejle, Sixtus i Middelfart, Gl. Avernæs ved Assens, Storebælt i Nyborg og Frederiksdal ved Lyngby.

 

%d bloggers like this: