Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 24. april – 11. maj 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld, Virum
Tidspunkt: 09/05-2017

Kl. 0806 anmeldtes et færdselsuheld på Skodsborgvej.

Part 1, personbil ført af en 71 årig kvinde fra byen, kørte fra Geelsparken og ud på Skodsborgvej uden at overholde sin ubetingede vigepligt ved udkørsel over cykelsti, hvorved der skete påkørsel af part 2, cykel ført af en 43 årig mand fra byen. Part 2 blev kørt til undersøgelse på skadestuen.

Tricktyveri, Virum
Tidspunkt: 09/05-2017

Kl. 1545 anmeldte en 89 årig kvinde fra byen, at hun efter indkøb i supermarked var kommet til sin bopæl på Cedervænget, hvor hun blev opsøgt af A og B, der medbragte et kort og spurgte om vej. Under dette havde de stjålet hendes pung indeholdende bl.a. Dankort.

Gerningskvinderne beskrives som:

A: Kvinde, Østeuropæisk af udseende, 20-25 år, 165-170 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Langt, Iført: Cowboybukser, lys trøje. Medbragte: kort

og

B: Kvinde, Østeuropæisk af udseende, 20-25 år, 165-170 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Langt.

Tricktyveri, Virum
Tidspunkt: 28/04-2017

Kl. 1315 anmeldte en gangbesværet 82 årig kvinde med rollator, at hun efter at have handlet i et supermarked på Geels Plads var blevet kontaktet af to kvinder, der havde henledt hendes opmærksomhed på nogle tabte småpenge Under dette havde de stjålet hendes pung med indhold af dankort og kontanter. Efterfølgende var der forsøgt hævet på kortet.

Del på de sociale medier