Ægte stereolyd tager dine musikoplevelser til nye højder – og det kan gøres både nemt og smart

Der er sket meget på lydfronten, siden fars store gamle stereoanlæg fyldte op i stuen. For eksempel er streaming og trådløs musik blevet dagligdag, CD’en er trådt i baggrunden og vinyl har fået et enormt comeback. Men uanset hvor du spiller din musik fra, så er den næsten altid skabt i stereo. Det betyder, at den er produceret i to separate kanaler – venstre og højre – og når de bliver spillet på to separate stereohøjtalere, så skaber dine ører og din hjerne tilsammen et spændende 3D-lydbillede, hvor du tydeligt kan fornemme rummet og høre, hvor de enkelte lyde og instrumenter kommer fra.

Det lydbillede kan én højtaler aldrig gengive, og det er derfor, vi i HiFi Klubben mener, at to højtalere er mere end dobbelt så godt. Med musik i stereo får du en meget federe oplevelse med dybde og realisme i musikken. Et godt anlæg giver dig faktisk fornemmelsen af at være i samme rum som din yndlingsartist, mens han eller hun spiller lige foran dig.

Du kan få lækker stereolyd på mange måder, og det er i høj grad op til din smag og dit behov, hvad der er den bedste løsning. Til din inspiration har vi nedenfor vist tre forskellige veje til stereo. Læs mere om mulighederne, og bliv klogere på, hvad der er den rette vej til stereo for dig.

Minianlæg – Et kompakt anlæg med masser af lyd

Hvis du vægter boligindretning og diskrete løsninger højt, men stadig gerne vil have god lyd, så er et kompakt stereoanlæg lige noget for dig. Det tager næsten ingen opmærksomhed i dit boligmiljø, men du får et imponerende bredt og realistisk lydbillede, når musikken strømmer ud. Minianlægget kan klare de fleste musikalske behov, da mange modeller er spækket med indbyggede funktioner til nutidens musikbehov.

Se mere her

Store, små og smarte stereoanlæg

Et traditionelt stereoanlæg består af to traditionelle hi-fi-højtalere, som er forbundet til et separat anlæg med kabler. Her er det forstærkeren i anlægget, som leverer de nødvendige watt til at drive højtalerne og sende musikken ud i din stue. Til forskel fra tidligere er det nu muligt at få små og elegante anlæg med masser af kræfter og indbyggede funktioner.

Se mere her

Trådløse højtalere til stereo og multirum

Multirum med trådløse højtalere er en genial opfindelse. Her kan du fylde alle rum i dit hjem med trådløs musik, og du og familien kan styre hele dynen fra hver jeres telefon. Men vidste du, at du også kan få fed trådløs stereolyd, som fylder din stue med store musikoplevelser? HiFi Klubben har tre forskellige multirums-systemer – Sonos, Bluesound og Denon HEOS – og de giver dig allesammen mulighed for at sætte to trådløse højtalere op til at spille ægte højre/venstre stereo. Det giver dig en meget mere autentisk musikoplevelse.

Se mere her

Hvad tænker du, når jeg siger stereo?

Et stort, klumpet lydanlæg med enorme brune højtalere? Sådan var det måske i gamle dage, men det er nye tider nu. Se med, når Jesper går på gaden for at vise dig, hvor nemt og lækkert, det kan gøres i dag.

Kig forbi din lokale HiFi Klubben butik, og lad os hjælpe dig med at finde den stereoløsning, der passer allerbedst til netop dit behov. Det kan tit gøres både smartere og billigere, end du tror.

Vi ses i HiFi Klubben

Husk – som medlem af HiFi Klubbens kundeklub har du altid 3 års garanti på dine køb.

KUNDESERVICE

BUTIKKER & ÅBNINGSTIDER

LEVERING & RETURNERING

FINANSIERING