Synes du også, at der altid har været et eller andet over det, at have en lækker hjemmebar? En bar, hvor familie, venner og bekendte kan komme på visit, når der kan hygges, festes, leges og udfordres? I så fald er nedenstående anbefalinger lige noget for dig!

En lille hyggelig hjemmebar kræver naturligvis ikke spiritustyper i samme omfang som det du finder på en cocktailbar, og så er det også vigtigt, at hjemmebaren afspejler dine ønsker til, hvad der skal være på hylden. Med det sagt, så kommer her vores bud på, hvad en “basis-bar” kan indeholde:

12 Faces Rhubarb, økologisk

Fra vores egen gin-serie, 12 Faces, får du her en gin lavet med danske rabarber og en smule hindbær. Rabarber er en genial botanical at bruge, fordi den bidrager med en frisk syrlighed. Vi har så tilsat sukker for at afbalancere syren, og det er med til at få smagen af rabarber og sukker endnu mere frem.

Nydes bedst med en god, tør tonic og masser af isterninger.

Ron de Caribe 15 års Solera XO Rom

Ron de Caribe er et blend af lagrede romfade fra Caribien – deraf navnet.

I duft og smag opdages tørrede frugter, brun farin, chokolade og kaffe. Rommen har en lang og flot finish med fedme, tydeligt præg af fadlagringen og en lækker blød karakter.

Godet V.S.O.P Blend af 4-10 år

Fløjlsblød cognac med en mild og åleglat struktur. Hasselnødder og fersken præger smagen. Den diskrete smagsnote af kaffe i eftersmagen gør den til en perfekt drink efter aftensmaden sammen med fx en italiensk espresso. Den vil også være et frækt tvist på en espresso martini!

DOBBELT GULD: San Francisco Wine & Spirit Competition

Loch Lomond Single Malt

Her er der virkelig tale om en value-for-money whisky! Duften præges af varmt læder og som den åbner sig får den også mere sødmefulde noter. En markant smag af malt opdages på tungen med velsmagende søde kornnoter.

GULD: San Francisco World Spirits Awards Berlin International Spirits Competition