Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2021/08/09-2021/08/17.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Computere stjålet

Virum: Flere computere er mellem fredag eftermiddag og mandag morgen klokken 08.00 blevet stjålet fra Huskompagniet på Kongevejen. Det er uklart, hvordan tyven er kommet ind.
Brand i restaurant

Kgs. Lyngby: Klokken 12.07 indløb der anmeldelse om, at der var brand i en bygning på Lyngby Hovedgade. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var ild i et køkken i en restaurant. Slukningsarbejdet blev igangsat, og i den forbindelse blev Lyngby Hovedgade afspærret. Klokken 16.50 var branden slukket, og afspærringerne kunne ophæves.

Personalet i restauranten samt beboerne i lejlighederne over restauranten var alle selv kommet ud fra bygningen, og der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med branden. Det formodes, at branden opstod som følge af, at der gik ild i en frituregryde i restauranten.

Kørsel i frakendelsestiden

Birkerød: En patrulje standsede klokken 15.55 en 27-årig mandlig bilist fra Kgs. Lyngby på Birkerød Parkvej. Da patruljen gik hen for at tale med bilisten, flygtede denne til fods. Han blev dog hurtigt løbet op og standset. Her viste det sig, at manden var frakendt førerretten, og han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette. Da det ikke var første gang, manden kørte bil trods frakendelsen, blev hans bil beslaglagt med henblik på konfiskation.

Fangede granat i sø

Kgs. Lyngby: Onsdag aften klokken 19.28 ringede en 21-årig mand fra København til politiet og fortalte, at han havde fanget en granat, da han magnetfiskede i Vintappersøen. Hærens Ammunitionsrydningstjeneste blev sendt til stedet og hentede granaten.

Mand vakte mistanke

Kgs. Lyngby: En mand vakte mistanke, da han ved 22-30-tiden gik ud og ud af indkørsler til flere boliger på Hollandsvej med noget, der lignede et koben i hånden. En patrulje blev sendt afsted for at undersøge forholdet nærmere, men manden var ikke at finde i området. Manden beskrives som 180-190 cm, 30-35 år, kortklippet lyst hår, muskuløs af bygning, europæisk af udseende, tatovering på armene, iført rød T-shirt eller røde bukser..

Knallertkører væltede

Virum: Klokken 01.34 natten til torsdag væltede en 26-årig mand på sin knallert, da han kørte ad Virumvej. Uheldet skete, da manden forsøgte at køre fra en patruljebil, som umiddelbart inden, havde signaleret til manden, at han skulle standse. Den 26-årige slog hovedet, da han væltede og blev kørt til tjek på hospitalet, hvor han også fik taget en blodprøve, som skal klarlægge om han var påvirket af enten spiritus eller euforiserende stoffer i forbindelse med en sigtelse herfor.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 11.-12.august 2021

Stjal 29 plader chokolade

Kgs. Lyngby: En 41-årig mand og en 32-årig kvinde, begge udenlandske, blev tirsdag eftermiddag klokken 16.17 taget for butikstyveri i Netto på Lyngbygårdsvej. Her havde de stjålet 29 plader chokolade. De to blev sigtet for tyveriet og taget med til afhøring på politigården.

Stjal chokoladebar

Kgs. Lyngby: En 13-årig dreng fra Græsted blev mandag aften klokken 18.33 taget for butikstyveri i Normal i Lyngby Storcenter. På grund af drengens unge alder blev både hans forældre og de sociale myndigheder underrettet om sagen.

Tyveri fra kælderrum

Kgs. Lyngby: Fra et kælderrum på Carlshøjvej er der mellem midnat fredag og søndag eftermiddag klokken 12.45 stjålet en affugter, et soundboard, en sækkevogn, bilplejeprodukter samt søm og skruer. Tyven har skaffet sig adgang ved at ødelægge et beslag på kælderdøren.

Mistænkeligt forhold

Kgs. Lyngby: Omkring klokken 21.40 anmeldte flere personer uafhængigt af hinanden, at de kunne se tre unge mennesker gå rundt i parkeringskælderen under Kanalvej 5, og at de unge mennesker gik og tog i bilernes håndtag, formentlig for at lede efter biler, der stod ulåst.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor de tre unge mennesker blev truffet. Det blev ikke vurderet, at der var grundlag for at sigte dem for noget, men værgerne til de tre unge mennesker blev underrettet om hændelsen.