Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2024/01/22-2024/01/30.

Forsøg på rambukstyveri, Kgs. Lyngby

En bil bakkede kl. 04.16 flere gange ind i en glasdør til Humac. Det lykkedes ikke gerningspersonerne at komme ind i forretningen.

Pc’ere og ipads stjålet, Virum

Mellem klokken 01.32 og 02.34 er der stjålet et større antal bærbare computere og ipads fra Fuglesangsskolen. Gerningspersonerne har brudt et vindue til skolen op og har herefter brudt skabet, hvor pc’ere og ipads stod, op. Indbruddet blev anmeldt mandag klokken 09.00.

Ruder knust, Kgs. Lyngby

Mandag morgen klokken 07.06 blev det anmeldt, at der var knust ruder til Park Konditoriet i Lundtofteparken. Det er uvist, om der har været tale om hærværk eller indbrud.

Tyveri fra andre butikker, Lyngby-Taarbæk

To-13-årige piger blev i går kl. 16.30 taget for butikstyveri i en butik på Lyngby Hovedgade.

Tyveri fra varebil, Kgs. Lyngby

Anmeldelse kl. 09.58 om tyveri fra varebil på Ulrikkenborg Allé sket mellem onsdag den 24.01 kl. 16.00 og torsdag den 25.01 kl. 07.30. Der var lavet et hul på fem centimeter i sidedøren på varebilen og stjålet diverse værktøj for et større beløb.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

Anmeldelse kl. 17.43 om , at en 36-årig mand fra København kl. 17.43 havde stået bag en åben passagerdør ved sit køretøj, der holdt parkeret i vejsiden på Christian X’s Allé, da en 79-årig kvindelig bilist fra Kgs. Lyngby kørte forbi, og påkørte bildøren, så den smækkede ind i den 36-årige mand. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade. Kvinden blev efterfølgende sigtet for forholdet.

Udviste ikke tilstrækkelig agtpågivenhed, Kgs. Lyngby

En 65-årig kvindelig bilist fra Ballerup kørte kl. 08.21 ad Nybrovej hvor hun 5O m efter krydset Engelsborgvej/Nybrovej påkørte en 35-årig mandlig bilist fra Kgs. Lyngby, som kørte ad Engelsborgvej i østlig retning, og holdt stille på vejbanen idet der var kø. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade. Kvinden blev efterfølgende sigtet for ikke at have udvist tilstrækkelig agtpågivenhed og for manglende førerret.