Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2022/09/12-2022/09/20.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Rude knust, Kgs. Lyngby

Mellem tirsdag eftermiddag klokken 17.30 og onsdag morgen klokken 07.00 er en rude til forretningen Flamingo Blomster blevet knust med en mursten.

Butikstyv havde knive på sig, Kgs. Lyngby

En 33-årig mand fra Kgs. Lyngby blev tirsdag morgen sigtet for butikstyveri og for at være i besiddelse af flere knive uden at have et anerkendelsesværdigt formål med dette. Manden blev taget for butikstyveri i Netto i Eremitageparken, og da han i den forbindelse opførte sig aggressivt, blev en patrulje tilkaldt. Den 33-årige var imidlertid så utilfreds med situationen, at han viste betjentene og de øvrige forbipasserende sin langefinger og derfor også blev sigtet for overtrædelse af Ordenbekendtgørelsen.

Værktøj stjålet, Kgs. Lyngby

Mellem mandag aften klokken 19.30 og tirsdag klokken 06.55 er der stjålet værktøj fra en varevogn, som stod på Toftegærdet. Tyven har knust bilens bagrude for at skaffe sig adgang.

Forsøgte at bryde ind i forretning, Kgs. Lyngby

En mand forsøgte klokken 01.19 at bryde ind i Multiform på Jernbanepladsen. Han endte dog opgive sit forehavende og løb derefter fra stedet. Manden beskrives som lys i huden, spinkel af bygning, iført grå hættetrøje, hvid t-shirt, blå jeans, sorte sko og sorte handsker. Han medbragte mursten og et koben. Det lykkedes ikke den til stedet sendte patrulje at finde manden.

T-shirts stjålet, Kgs. Lyngby

Klokken 01.28 var der indbrud i Transocean Sport, hvor der blev stjålet et større antal t-shirts. Tyven har knust en rude i forretningens indgangsdør for at komme ind. Tyveriet blev anmeldt klokken 01.49 og tyven var ikke at finde i området, da en patrulje kom til stedet.