Irma inviterer fredag den 10. marts byens borgere på afskedskaffe inden butikken på Lyngby Hovedgade lukker ned. Det er naturligvis Irmas ikoniske blå kaffe, der vil blive serveret denne dag – og i butikken håber de at se en masse af alle de fantastiske, loyale kunder, der dagligt har spredt liv og glæde i butikken.

Fredag den 10. marts inviterer Irma i Lyngby byens borgere på afskedskaffe i tidsrummet kl. 15-18. Det sker inden Irma på Lyngby Hovedgade lukker ned.

I butikken vil de gerne markere afslutningen og inviterer derfor byens borgere på afskedskaffe for at sige pænt farvel og tak til alle de fantastiske og loyale kunder, der dagligt har mødt personalet med smil og glæde. Der vil blive serveret Irmas ikoniske blå kaffe fra en kaffevogn udenfor butikken. Personalet håber, at byens borgere har lyst til at kigge forbi til en hyggelig afsked.

”Vi håber rigtig meget, at mange af vores skønne kunder har lyst til at kigge forbi på denne dag til en hyggelig eftermiddag, så vi kan sige pænt farvel og tak for nu,” siger Jens Bank, der er butikschef i butikken i Lyngby.

Kig forbi Irma på Lyngby Hovedgade 21, fredag den 10. marts, hvor der serveres afskedskaffe i tidsrummet kl. 15-18.

Pressefoto IRMA