20 timers kajak- og sheltertur på Esrum Sø
SE ESRUM SØ FRA EN KAJAKMangler du inspiration til dit næste hverdagseventyr? Hvorfor ikke opleve Nordsjælland fra en kajak? Vi sendte freelancefotograf Daniel Villadsen ud på eventyr for, at udforske Esrum Sø og dens mange naturoplevelser.
NORDSJ Link ÆLLAND PÅ 20 TIMER I KAJAK
Link
Esrum Kloster
NORDSJÆLLANDS VANDREFESTIVAL
Lærerige oplevelser på Esrum kloster Tag familien med til vandrefestival. Det bliver en uge hvor gang og vandring er i centrum. Oplev alt hvad Nordsjælland har at byde på af fællesskaber og fortællinger om kendte og ukendte veje og stier.
KOM MED TIL NORDSJ Link ÆLLANDS VANDREFESTIVAL
Link
Kom med til sanketur og gourmet langbordsmiddag i naturen
SPIS SOM DYRET
Tre retters menu- med ekstra retter Et fuldt opdækket langbord, bestik, glas, tallerken og en menu opbygget efter forskellige danske dyrs føde hvor både konventionelle råvarer og vilde sankede urter indgår.
“Spis som Dyret” inkluderer:
* 1 times sanketur med professionel sanker og underviser Nina Christensen * 5 serveringer lavet af professionel sanker og kok Thomas Askov * Danskvand og vand ad libitum * 3 glas vin eller vild hjemmelavet lemonade/juice
BOOK EN UNIK AFTEN I UNIKT SELSKAB Link
Link
Lokale Smagsoplevelser
TORUP MARKED
Kom med på Madmarked i landlige omgivelser på en lille station i landsbyen Torup ved Hundested På Torup Marked finder du friske grøntsager, planter, stiklinger og krydderurter. Ukrudt og vild mad, korn og lokalt produceret mel, honning og marmelade og mange flere lækkerier og overraskelser fra de lokale ildsjæle.
KVALITETSVARER MED FORBINDELSE TIL JORDEN Link
Link
Aarstiderne slår dørene op
HØSTMARKED PÅ AARSTIDERNE
Naturens skatkammer Kom til Høstmarked på Aarstiderne Link . Til Høstmarkedet kan du blandt andet hoppe en tur med børnene i halmborgen. Gå på rov i gårdspladsens boder, der bugner af årets herligste høst. Smag de friskpressede sommersafter eller indtag den store frokost og skyl ned med et glas kølig øl.
SPIS FRA NATURENS SKATKAMMER Link
Link
Mere høstmarked
HØSTMARKED I GILLELEJE
Lokalt is, bær, kød, øl og vin Lørdag den 21. august er skal du være på Kulturhavnen i Gilleleje, hvor der vil være boder på kulturbroen og langs kanalen. Det er alle tiders mulighed for, at mødes med lokale producenter og madhåndværkere. Smag på lokale produkter såsom is, bær, kød, øl og vin – og se om duy kan modstå fristelserne
KOM TIL H Link ØSTMARKED
Link
Aller-sidste chance, næsten…
HOP PÅ VETERANTOGET
Kom ud og køre, og oplev en dag på første klasse Alle søndage frem til den 22. august tilbyder Nordsj Link ællands Veterantog togture langs Nordkysten. Hop ombord og få vind i håret og oplevelser på første klasse. Stå af dér hvor du ikke plejer.
NORDSJ Link ÆLLANDS VETERANTOG
LinkLink
3 museer på to døgn
PÅ ÈN BILLET
En-to… mange. Svært ved, at vælge? Esrum kloster Link , Munkeruphus Linkeller Tegners museum Link . Tre museer, men hvor skal man begynde? Her får du billetten til tre store museumsoplevelser. Billetten er gyldig i 48 timer fra indgang på første museum.
3 MUSEER I NORDSJ Link ÆLLAND
Link
Hils på Hasse, Frank, Claus, Ilse, Poul og Jacob
SMASH I SOMMERLANDET
Det gode liv i Nordsjællands hyggeligste tennisklubber Tennisklubberne oplever et veritabelt medlemsboom. Det mærker vi også i Nordsjælland, hvor klubber melder om op til 50 procent i tilgangen af nye medlemmer. EUROMAN har mødt en håndfuld af dem i nogle af de mest idylliske klubber langs kysten.
Læs artiklen som også er bragt i EUROMANs sommmeravis om Nordsjælland
KOM BAG BOLDEN Link
🖥️ Det klikkes der på netop nu…
🏘️ Gilleleje. Byen p Link å toppen af Sjælland
🦶Vandreture i Nordsjælland. Se vores forslag til vandreruter i Nordsj Link ælland