Salonen “Gidselforhandling – bag linjerne” i Hørsholm er udsat til Tirsdag den 25. maj 2021 p.g.a. corona nedlukning af Hørsholm Kommune. Det betyder, at vi fra denne dato så må invitere 50 gæster i Salonen, så skynd dig at bestil billet, idet mange har stået på venteliste.

Salonen “Horserødlejrens historie 1917 – 2021” er der også stor efterspørgsel efter, men der er stadig billetter tilbage.
Er du interesseret i Danmarkshistorie, så er det Salonen du skal melde dig til.

Som noget nyt tilbyder Frilandsmuseets Restaurant nu, i samarbejde med Hald’s Saloner, TEMA-AFTENER fra forskellige lande. Den første TEMA-AFTEN er Tyskland, og det kan du læse mere om nederst i nyhedsbrevet.

På gensyn
Birgit Hald

Salon: GIDSELFORHANDLING – BAG LINJERNE v/Jack Bohr-Christensen

Se frem til 2 timers intens fortælling, og få indblik i hvad, der foregår bag linjerne i en gidselsag.

Med mere end 15 afsluttede gidselsager, og erfaringer fra håndtering af mange organisationer og familier i dyb krise, giver gidselforhandler og kriserådgiver Jack Bohr-Christensen os indsigt i en helt ukendt verden.

En spændende aften, der hurtigt bliver udsolgt.

TIRSDAG DEN 25. MAJ 2021 KL. 17.30 – 20.00
LOKATION: RESTAURANT LERBÆKGAARD – HØRSHOLM

LÆS MERE

Salon: HORSERØDLEJRENS HISTORIE 1917 – 2021

Anders Wejrup, tidl. direktør for Nordisk Fjer koncernen, fortæller om Horserød Statsfængsel gennem mere end 100 år, om livets gang inden og uden for murene, og om lejrens betydning og tråde tilbage til 1. og 2. verdenskrig.

Fortællingen krydres med udvalgte beretninger og oplevelser fra dagligdagen i et åbent fængsel – på godt og ondt.

Et meget interessant indblik i en ellers lukket verden.

TORSDAG DEN 27. MAJ 2021 KL. 17.30 – 20.00
LOKATION: FRILANDSMUSEETS RESTAURANT – KGS. LYNGBY

LÆS MERE

TYSK TEMA-AFTEN MED VINSMAGNING & SELSKABSMENU

Frilandsmuseets Restaurant inviterer til TEMA-aften om Tyskland. Vi skal opleve en aften i et festklædt lokale med stemning af vinfestival, spændende tysk mad og ikke mindst stifte bekendtskab med dejlige tyske vine fra HANS WIRSCHINGs VINHUS.

Vibeke Wibroe, der importerer disse dejlige vine, vil fortælle om gården, vinene og familien.

Yves Carle, der i mere end 25 år har komponeret, produceret og serveret de mest fremragende og spændende retter i Frilandsmuseets Restaurant, vil også denne aften byde på en særlig 2 retters menu som indgår i det tyske tema.

Birgit Hald, der arrangerer Saloner på Frilandsmuseets Restaurant, vil sammen med Vibeke Wibroe være jeres værtinde hele aftenen og hygge om jer i en stemning af vinfestival, samtale og dejlig musik.

Program: Velkomstdrik – Foredrag – Middag – Vinsmagning

Herefter hygge og mulighed for bestilling af vinene til særpris.

FREDAG DEN 11. JUNI 2021 KL. 18.00 – 22.00
LOKATION: FRILANDSMUSEETS RESTAURANT – KGS. LYNGBY

LÆS MERE