GADENS BØRN AFHOLDER LUKSUS LOPPEMARKED & MODESHOW I LYNGBY

Lørdag d. 19. marts 2022 kl. 11 løber succesen GADENS BØRNS LUKSUS LOPPER OG MODESHOW af stablen for andet år i træk i BMW Jan Nygaards flotte Experience Center i Lyngby under værtskab af Gadens Børns ambassadører, Sarah Grünewald og Manu Sareen.

Med tv-vært og skuespiller Sarah Grünewald og politiker og forfatter Manu Sareen i spidsen er der lagt op til en dag fyldt med mode, designertøj til billige priser, underholdning, lotteri med præmier doneret af Ole Henriksen, god mad og drikke, hygge og en masse kærlighed.

Det er den danske hjælpeorganisation Gadens Børn, der står bag arrangementet, der afholdes til fordel for børn, der lever på gaden i Kolkata, Indien. Organisationen har siden oktober 2020 drevet en luksus second-hand butik på Frederiksberg, der indtil nu har gjort det muligt at sende over en halv million kroner direkte ned til de over 700 børn på gaden, der hver dag får glæde af organisationens tilbud.

Udover muligheden for at købe lækkert designertøj til vilde loppepriser i en god sags tjeneste, kan der opleves modeshows med Bryan Rice og Gadens Børns egne frivillige, oddses i lotteriet med præmier fra bl.a. Ole Henriksen og nydes læskende drikke og mad tilberedt af landstræneren for kokkelandsholdet og indehaveren af restauranten Babette, Christian Wellendorf til lækre toner fra Gadens Børns house DJ Serge Silveira.

“Jeg er Gadens Børn ambassadør, fordi jeg ikke kan lade være. Jeg er Gadens Børn ambassadør, fordi mit hjerte banker for at hjælpe gadebørn i Indien. Gadens Børn er en meget transparent organisation, og de gør en kæmpe forskel”, fortæller Sarah Grünewald.

Manu Sareen er selv født i Indien, og derfor har Gadens Børn en særlig plads i hans hjerte. Han fortæller:

“Jeg er jo selv født i Indien, og hvad havde alternativet været, hvis ikke jeg var kommet til Danmark? Jeg har været med til rigtig meget i mit liv, men jeg har sjældent været med til noget så ægte, der handler om at hjælpe folk.”

Program

Kl. 11.00: Markedet åbner

Kl. 12.00: Gadens Børns frivillige går modeshow med Bryan Rice

Kl. 12.50: 1. lotteritrækning med Bryan Rice

Kl. 13.00: Gadens Børns frivillige går modeshow

Kl. 13.50: 2. lotteritrækning

Kl. 14.00: Gadens Børns frivillige går modeshow

Kl. 14.50: 3. lotteritrækning

Kl. 15.00: Gadens Børns frivillige går modeshow

Kl. 15.50: 4. lotteritrækning

Kl. 17.00: Lørdagsbar og musik

Kl. 20.00: Markedet lukker

Billetter til årets kærligste luksus lopper og modeshow kan købes i indgangen eller på forhånd her for blot 25 kr., der ligesom alt salg af mad og drikke, lodder samt varer i luksusboderne går direkte til at sikre Kolkatas gadebørn skolegang, sundhedshjælp og mad hver dag. Ved forhåndskøb af billet medfølger et gratis lod pr. billet til præmielotteriet. Børn under 3 år er gratis.

Adresse: BMW Jan Nygaard A/S, Firskovvej 33, 2800 Lyngby

Læs mere om Gadens Børn på https://www.gadensboern.org