Søndag den 29. september afholder Nordisk Film Biografer den Store Biografdag i Lyngbys egen biograf, Kinopalæet. Det betyder, at alle billetter koster 65 kroner uanset hvilken film, du vælger.

Foto ABW

Sommervejret holdt længe, men efteråret er officielt ankommet, og hvad er mere hyggeligt end en biograftur med familie eller venner? Søndag den 29. september sparker Nordisk Film Biografer de mørkere måneder i gang ved at sænke prisen på alle billetter til blot 65 kroner – og det gælder hele dagen og alle film!

Med Den Store Biografdag tilgodeser Nordisk Film Biografer de mange trofaste gæster, mens der er mulighed for at genantænde biografglæden hos de danskere, der sjældent går i biografen.
Dagen er efterhånden blevet en årlig tradition, og medarbejderne i alle 23 Nordisk Film Biografer ser årligt ekstra meget frem til at slå dørene op netop denne dag, hvor der med garanti er sale fulde af forventningsfulde gæster.

Film galore på programmet
Der er noget for alle på det store lærred den 29. september!

Børn og forældre kan se nye film som ’En panda i Afrika’ og ’Transformers One’, mens de også kan komme til forpremiere på efterårsferiens store animationsfilm, ’Den vilde robot’. Og nåede man ikke sommerens to kæmpehits, ’Inderst inde 2’ eller ’Grusomme mig 4’, så spiller begge film stadig på familievenlige tidspunkter.

De unge kan opleve Jonas Risvigs helt nye ungdomsfilm ’Kontra’ eller de kan tilbringe et par timer i godt selskab med Deadpool og Beetlejuice. Man kan gyse sig gennem ’Alien: Romolus’ eller tage veninderne med til den sensationelle ’It Ends With Us’. Sidst er der kvalitetstid at hente, hvis man vælger Kate Winslet-dramaet ’Lee’ eller en af de danske spændingsdramaer, ’Vogter’ med Sidse Batbett Knudsen eller’Mørkeland’ med Anders W. Berthelsen.

Listen over gode film er lang, så det er bare at vælge.

Det hele præsenteres i allerhøjeste kvalitet hvad angår service, komfort og moderne biografteknik på lærred og lyd.

Billetter købes via www.nfbio.dk, NF Bio app eller i biografens billetsalg.