Når ’Liv i Lyngby’ vender tilbage lørdag d. 7. september, har Lyngby-Taarbæk Forsyning arrangeret sjove aktiviteter for både børn og voksne. Kig forbi deres bod på hovedgaden.

Pressefoto Lyngby-Taarbæk Forsyning

I Lyngby-Taarbæk Forsyning er de stolte over at være en del af lokalsamfundet, idet de sørger for rent drikkevand, effektiv affaldshåndtering og miljøvenlig spildevandsrensning for alle i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Derfor ser de meget frem til at deltage til dette års ’Liv i Lyngby’, der traditionen tro finder sted den første weekend i september. Lørdag den 7. september har de en bod på hovedgaden, hvor en håndfuld af vores medarbejdere står klar med sjove aktiviteter for hele familien.

Vandsmagning for voksne og affaldssortering for børn
De voksne har mulighed for at teste, om de kan smage forskel på vand og genkende det drikkevand, der kommer ud af deres hane, når de skal gætte, hvilket vand der er fra Lyngby-Taarbæk.

Til børnene er der arrangeret en sjov og lærerig konkurrence, hvor de kan teste, hvor gode de er til at affaldssortere. Der er naturligvis præmier til de skarpeste sorteringseksperter.

Deres medarbejdere står naturligvis også klar til at besvare alle de spørgsmål, du eventuelt måtte have. Så hvis der er noget, du er i tvivl om, fx i forhold til dine affaldsordninger, så håber de, du vil kigge forbi til en snak.

Du kan også bruge anledningen til at blive klogere på Lyngby-Taarbæk Forsynings smarte besked-service. Her kan du få besked direkte på din telefon eller via mail, hvis der skulle opstå driftsforstyrrelser, som påvirker dig, fx et brud på en vandledning som kræver, at der kortvarigt bliver lukket for vandet, eller renoveringer af kloaknettet der kan give dig gener.

Alternativt kan du læse mere eller tilmelde dig her