Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2024/08/12-2024/08/20.

Butikstyveri, Lyngby-Taarbæk

Klokken 17-19 fik politiet en anmeldelse om butikstyveri fra et apotek på Lyngby Hovedgade. En 58-årig og en 38-årig kvinde med to små børn, var blevet stoppet af personalet, efter de havde stjålet forskellige varer fra forretningen og lagt dem ned i en medbragt barnevogn.

Kobberkabler stjålet, Frederiksværk

Mellem fredag aften og lørdag eftermiddag er der stjålet kobberkabler fra Frederiksværk Lystbådehavn. Tyveriet blev anmeldt mandag eftermiddag klokken 14.32.

Løs hest, Lyngby-Taarbæk

Søndag klokken 9.47 ringede en 37-årige kvinde fra København til politiet og meddelte, at hun var faldet af sin hest, da hun var ude at ride i Dyrehaven. Hun forklarede, at hun var okay, men at hesten nu løb løs rundt inde i Dyrehaven. Klokken 9.53 ringede en 49-årig kvinde fra Vedbæk og oplyste politiet, at hun havde forsøgt at indfange en løbsk hest ved møllebroen. Den havde retning mod Raadvad. Stigbøjlen var røget af i forsøget, hun gik nu rundt med den i hånden, men hesten var fortsat løs. Klokken 10.49 endte historien lykkelig, da hesten igen blev indfanget uden skader.

Spyttede efter borgere, Kgs. Lyngby

En 30-årig mand fra Kgs. Lyngby blev klokken 21 torsdag aften sigtet for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen, da han spyttede og kastede ting efter forbipasserende på Ulrikkenborg Allé ved Lyngby Station.