Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2024/06/18-2024/06/26.

Cyklist kørt ned, Lyngby-Taarbæk

Tirsdag morgen klokken 7.06 skete der et trafikuheld på Rævehøjvej. En 55-årig kvinde på cykel kørte nordgåede ad Hjortekærsvej rundt i svinget mod øst ad Rævehøjvej, da hun blev ramt af en 46-årig mand i bil, der ikke overholdt sin vigepligt.

Højresvingsulykke, Kgs. Lyngby

En 53-årig mandelig bilist fra Kgs. Lyngby køte kl. 08.11 til højre i østlig retning Høstvej i krydset Høstvej/Toftebæksvej med henblik på at køre i sydlig retning ad Toftebæksvej. Her påkørte bilisten en 10-årig pige, der kom cyklende i sydlig retning ad Toftebæksvej på cykelstien. Beredskabspatrulje og Ambulance til stedet. Bilisten blev sigtet for overtrædelse af Færdselsloven. Ingen melding om personskade.

Indbrud i skole, Lyngby-Taarbæk

I weekenden har der været indbrud i en skole på Askevænget. Der var opbrudt et opbrudt et vindue ind til et klasselokale. Her var der brudt ind i et teknikskab og stjålet 13 iPads. I samme periode var der indbrud i en skole på Grünersvej i Holte. Her havde tyven brudt et vindue op til skolens kontor, og der var stjålet 24 Pads.

Kørte bil uden kørekort, Hørsholm

En 62-årig kvindelig bilist fra Kgs. Lyngby blev kl. 17.31 sigtet for at køre bil på Helsingørmotorvejen, selvom hendes førerret var administrativt inddraget.

Solouheld, Lyngbyvej

En 32-årig mandelig bilist fra København kørte kl. 15.28 i 1. vognbane i sydlig retning ad Helsingørmotorvejen, da han påkørte autoværnet. Dette medførte, at bilen rullede rundt og landede på Lyngbyvejen, som forløber langs Helsingørmotorvejen. Beredskabspatrulje og Brand til stedet. Bil nødflyttet, og vejen spærret kortvarigt. Movia underrettet herom. Ingen melding om personskade.

Stjal seks flasker whisky, Helsingør

En 40-årig mand fra Helsingør stjal kl. 17.54 seks flasker whisky fra Kvickly på Birkedalsvej. Manden gemte flasker under sin vest, hvorefter han forlod butikken uden at betale for varerne. En butiksdetektiv rettede herefter henvendelse til manden udenfor butikken, og forsøgte at tilbageholde ham, da manden slog butiksdetektiven i hovedet med knyttet næve to gange og bed ham på højre side af brystkassen. Beredskabspatrulje til stedet. Manden blev efterfølgende sigtet for røveri.

Brand i beboelsesejendom, Birkerød

Tirsdag aften klokken 20.42 kom en anmeldelse om, at der var udbrudt brand i en lejlighed på Nordvanggårdsvej. Beboerne i flere opgange blev evakueret, og langt de fleste kunne vende tilbage til deres lejligheder, da branden var slukket. Et par beboere blev efterfølgende undersøgt, da de havde været udsat for røg fra branden. Der er ingen meldinger om personskade. Det formodes, at branden er opstået ved, at et stearinlys er væltet og har antændt noget papir.

Var i besiddelse af hash og knojern, Farum

En 34-årig mand fra Slangerup blev klokken 21.45 truffet af en patrulje på Farum Bytorv. Manden blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash til eget forbrug samt et knojern, hvilket han blev sigtet for.

Kvinde kom i detentionen, Kgs. Lyngby

Tirsdag aften klokken 21.23 blev politiet tilkaldt til Lyngby Hovedgade, hvor en 33-årig kvinde skabte uro og uorden. Da patruljen traf kvinden, vurderede de, at hun ikke var i stand til at tage vare på sig selv, og hun blev derfor taget med på politigården og anbragt i detentionen. Kvinden blev løsladt igen tidligt onsdag morgen.

Forvoldte fare for liv og førlighed, Kokkedal

Klokken 00.35 natten til onsdag blev en 19-årig mand fra Fredensborg sigtet for at forholde fare for andres liv og førlighed samt for narkokørsel, spirituskørsel, kørsel uden førerret og vanvidskørel. Manden forsøgte at undvige politiet og kørte dermed alt for stærkt gennem Blåbærhaven, hvor han mistede kontrollen over sit køretøj og påkørte otte biler. Flere personer måtte i forbindelse med den 19-åriges hensynsløse kørsel springe til side for ikke at blive påkørt. Den 19-årige blev taget med til hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad. Endvidere blev den 19-åriges køretøj beslaglagt med henblik på senere konfiskation.

Stjal vin, Kgs. Lyngby

En 15-årig ung kvinde fra Kastrup blev klokken 21 taget for tyveri i Coop365 på Jernbanepladsen. Den 15-årige havde stjålet noget vin, hvilket hun blev sigtet for. Den unge kvindes værge og de sociale myndigheder blev endvidere underrettet om sagen.

Tyveri fra varebil, Kgs. Lyngby

Anmeldelse kl. 07.54 om tyveri fra varebil på Christian X’s Allé sket mellem tirsdag den 18. juni kl. 15.00 og onsdag den 19. juni kl. 06.30.

Varebilens sidedør var skåret op, og der var stjålet værktøj for et større beløb.