Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2024/06/10-2024/06/18.

Berusere på vejbanen, Kgs. Lyngby

Anmeldelse kl. 12.48 om, at der sad to meget påvirkede mænd på vejbanen på Jernbanepladsen, og råbte op. Anmelder havde forsøgt at sige til dem, at de nok ikke skulle sidde midt på vejen. Beredskabspatrulje til stedet, som fik talt med de to berusede personer og bad dem om at forlade vejen.

Knallert påkørt cyklist, Kgs. Lyngby

En 13-årig dreng fra Kgs. Lyngby cyklede kl. 15.11 i østlig retning på I.C. Modewegsvej, hvor han med fronten af sin cykel ramte en 20-årig knallertfører fra Vanløse som kørte frem for ubetinget vigepligt. Beredskabspatrulje og Ambulance til stedet. Cyklisten fik mindre personskade og blev bragt til nærmeste hospital. Den 20-årige knallertfører blev efterfølgende sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt og for ikke at have udvist agtpågivenhed under kørslen.

Overholdt ikke sin vigepligt, Kgs. Lyngby

En 82-årig kvindelig bilist fra Helsinge blev kl. 09.12 sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt. Bilisten foretog et venstresving på Kongevejen ind foran en modkørende 46-årig cyklist fra Charlottenlund, hvorved bilisten påkørte cyklisten på dennes front. Beredskabspatrulje og Ambulance til stedet. Cyklisten blev kørt til tjek på nærmeste hospital. Ingen melding om personskade.

Parfumetyv på spil, Kgs. Lyngby

En 16-årig ung mand fra Kgs. Lyngby blev kl. 13.38 sigtet for butikstyveri i Magasin på Lyngby Hovedgade, hvor han havde stjålet to parfumer. Den 16-åriges værge underrettet.

Stjal vin, Kgs. Lyngby

En 15-årig ung kvinde fra Kastrup blev klokken 21 taget for tyveri i Coop365 på Jernbanepladsen. Den 15-årige havde stjålet noget vin, hvilket hun blev sigtet for. Den unge kvindes værge og de sociale myndigheder blev endvidere underrettet om sagen.

Overholdt ikke sin vigepligt, Kgs. Lyngby

En 61-årig kvinde fra Birkerød kørte kl. 14.27 ad Carls Lunds Vej og ind i krydset med Toftebæksvej, hvor hun påkørte en 46-årig kvindelig cyklist fra Kgs. Lyngby, der kom cyklende på cykelstien. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade. Bilisten blev efterfølgende sigtet for vigepligtsforseelsen; for ikke at have udvist tilstrækkelig agtpågivenhed.

Parfumetyv, Kgs. Lyngby

En 32-årig mand fra Rødovre blev kl. 13.34 sigtet for at have stjålet parfume i Magasin på Lyngby Hovedgade.