Frivilligcenter & Selvhjælp Lyngby-Taarbæk siger tak for en god FrivilligFejring:

Fantastisk at se så mange nye og kendte ansigter til samtaler om frivillighed, politiske visioner og vintage biler – tilsat svingende jazzmusik og smukke lokaler hos Classic Car House. Det er enestående at opleve foreningsfrivillige, samt kommunale – og private samarbejdspartnere mødes til et arrangement om frivillighed. Særlig tak til Lyngby-Taarbæk Kommune for at støtte op om arrangementet via §18-puljen.

Frivilligcentret håber fremadrettet på at kunne afholde en årlig frivilligfejring og en tilsvarende årlig frivilligfestival, når Lyngby Centrum melder klar til at holde åbningsfest. En FrivilligFestival, hvor alle frivillige fællesskaber i kommunen kan få lejlighed til at vise, hvem de er og hvad de er gode til – og ikke mindst hvordan børn, unge, voksne og voksne seniorer kan få plads i disse foreninger og initiativer, som nye medlemmer, frivillige og brugere.

Booking af lokaler i Frivilligcentret for kalenderåret 2024 er gradvist ved at blive introduceret blandt alle medlemmer. Alle foreninger skulle have modtaget en mail med en bookingkode til systemet. Hvis dette ikke er tilfældet, så kontakt sekretariatet på info@ltk-frivillighed.dk.

Pt. er der adgang til begge kalendere hhv. den gamle og link til den nye kalender på frivilligcentrets hjemmeside https://www.ltk-frivilligcenter.dk/lokaler.

Kort før juleferien fjernes den hidtidige kalender og så vil alle kunne se kalenderen for 2024 og frem. Mandag d. 4. december kl. 14 – 15.30 holdes endnu en workshop i hvordan man booker lokaler i det nye system. Det foregår i Frivilligcentrets forkontor.

Alle er velkomne.

Pressefoto