Lyngby Storcenter får ny flagship store: Nu åbner Illums Bolighus på 3.800 kvm

Fredag slår Lyngby Storcenter dørene op til Illums Bolighus’ splinternye flagship store, der med sine 3.800 kvadratmeter fyldt med kvalitetsdesign skal tiltrække de nordsjællandske købere. Når de shoppeglade gæster fremover besøger Lyngby Storcenter, bliver det et helt nyt og kæmpestort designunivers, der møder dem. For fredag åbner det kvalitetsbevidste Illums Bolighus på hele 3.800 kvadratmeter fordelt over tre etager. Det bliver Illums Bolighus’ anden flagship store i Danmark, hvor Lyngby Storcenters mange gæster kan gå på opdagelse i et inspirerende udvalg af det bedste inden for både danske og internationale møbel- og lampedesigns, klassisk boligtilbehør, velvære, smykker, fashion til ham, hende og de små samt design i børnehøjde. Hos Lyngby Storcenter har man længe set frem til åbningen af Illums Bolighus, der udover sine 3.800 kvadratmeter også har 700 kvadratmeter lager og Click & Collect. Center manager i Lyngby Storcenter, Casper Didriksen von der Ahé, ser åbningen af bolighuset som et kvalitetsløft af centret, der vil skabe stor glæde for de mange handlende.

”Illums Bolighus er en anerkendt designinstitution, der tilbyder et inspirerende og eksklusivt udvalgt. Derfor har vi selvsagt glædet os til at åbne op for helt nye og ekstraordinære shoppemuligheder i Lyngby Storcenter, der vil gøre os til et endnu mere attraktivt shoppingcenter. Jeg er overbevist om, at det nye bolighus bliver en stor succes for både Lyngby Storcenter, Illums Bolighus og vores gæster,” siger Casper Didriksen von der Ahé. Illums Bolighus er et af Skandinaviens førende livsstilshuse, og butikken i Lyngby Storcenter bliver den næststørste i Danmark – kun overgået af bolighuset på Amagertorv i København. At Illums Bolighus’ 19. butik ligger i netop Lyngby Storcenter er ifølge Henrik Ypkendanz, CEO i Illums Bolighus, ikke nogen tilfældighed. Det er nemlig en helt central placering for mange handlende. ”Både Illums Bolighus og Lyngby Storcenter har stor betydning for de nordsjællandske handlende. Derudover bor mange af vores loyale kunder i området, så det er helt oplagt, at vi også har en butik i Lyngby Storcenter. Det er et ønske, jeg har haft i lang tid, og at det ovenikøbet er vores anden flagship store i Danmark gør, at jeg har glædet mig ekstra meget til at kunne byde velkommen,” siger Henrik Ypkendanz. Lyngby Storcenter er en del af DSCs, Danske Shoppingcentres, portefølje på i alt 17 shoppingcentre fordelt over hele landet, og med sine mere end syv millioner årlige besøgende er Lyngby Storcenter nordsjællændernes foretrukne shoppedestination. Derfor betyder det meget for adm. direktør i DSC, Jesper Faurholdt, at Lyngby Storcenter nu udvider sortimentet med en højtprofileret flagship store til fordel for kunderne. ”Det absolut vigtigste for os er at tilbyde den bedst mulige shoppeoplevelse til alle vores gæster, uanset hvilket shoppingcenter de besøger. Her er jeg slet ikke i tvivl om, at vi med Illums Bolighus’ nye flagship store om bord bidrager positivt til vores ambition om at eje og drive landes bedste shoppingcentre,” udtaler Jesper Faurholdt, adm. direktør i DSC.

Kort om Lyngby Storcenter Lyngby Storcenter er en del af Danske Shoppingcentre. Det åbnede første gang i 1973 og har siden da været i konstant udvikling. Både i 2003 og 2018 har Lyngby Storcenter gennemgået en ambitiøs renovering, og i dag har centret mere end 100 spændende butikker herunder både internationale og nationale brands i kombination med et stort udvalg kaffe- og spisesteder fordelt over de i alt 31.000 kvadratmeter. Med sin centrale placering i hjertet af Kgs. Lyngby nord for København har Lyngby Storcenter en af de højst målte omsætninger per kvm for et center i Danmark. I alt driver Danske Shoppingcentre 17 shoppingcentre fordelt over hele landet. Porteføljen har et samlet areal på ca. 850.000 kvm og driver omkring 1.100 lejemål. Årligt besøges shoppingcentrene af flere end 68 millioner kunder. Kort om Illums Bolighus Illums Bolighus har eksisteret i mere end 80 år og er en danskejet familiekoncern. Møbeleventyret startede tilbage i 1925 på Amagertorv 10 i København, hvor der i forretningen BO blev solgt møbler, kunst og tekstiler. Sidenhen er væksteventyret gået stærkt, og i dag er Illums Bolighus til stede i både Danmark, Sverige, Norge og Tyskland. Den nye flagship store i Lyngby Storcenter bliver den 19. butik, der er åbnet i Illums Bolighus’ historie.

Illums bloghus nu i Lyngby Storcenter