Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2023/02/27-2023/03/07.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Blev filmet og slået, Gentofte

En 61-årig kvinde fra Gentofte blev søndag kl. 17.15 udsat for vold på Lyngbyvej mens hun luftede sin hund. En ukendt gerningsmand anråbte kvinden, hvorefter han begyndte at filme hende. Kvinden gik over til personen og havde bedt ham om at stoppe med at filme, hvorefter han havde slået hende i hovedet.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

Kl. 13.02 søndag skete der et færdselsuheld på Klampenborgvej, da en bil ramte et parkeret køretøj og derved rullede rundt. En patrulje anholdte den forulykkede, en 45-årig mand fra Rødovre, da det blev skønnet, at han var påvirket af alkohol. Manden blev kørt på hospitalet for at blive tjekket og få udtaget en blodprøve, så det kan fastlægges om han har haft en promille.

Stjal beklædningsgenstande, Kgs. Lyngby

To udenlandske statsborgere på 17 og 15 år blev søndag kl. 16.04 taget for butikstyveri i Sportsmaster i Lyngby Storcenter, da de forsøgte at skjule deres tyveri af en taske, et par sko, et par bukser og en trøje ved at vikle sølvpapir om produkternes alarmer.

Fik uberettiget adgang til forretning, Kgs. Lyngby

Ukendte gerningsmænd gik søndag kl. 22.21 ind i en lukket forretning på Lyngby Hovedgade, men flygtede igen da de blev anråbt af en nabo. Patruljer rykkede ud til stedet, men fandt ikke gerningsmændene.

Færdselsuheld, Lyngby Taarbæk

Kl. 4 natten til onsdag skete der et færdselsuheld på Lyngby Hovedgade, da en 18-årig mandlig fodgænger gik ud foran en bus. Den 18-årige blev efterfølgende kørt til Rigshospitalets traumecenter. Han tilstand blev efterfølgende beskrevet som stabil.

Håndgranat var attrap, Kgs. Lyngby

Mandag morgen kort efter klokken 08.00 kom en anmeldelse om, at der lå en håndgranat i en have på Viggo Stuckenbergs Vej. Politi og Forsvarets Ammunitionsrydningstjeneste rykkede ud til stedet, hvor det blev konstateret, at der var tale om en form for attrap, som bruges ved rollespil.

Mindreårig stjal karameller, Virum

En 13-årig dreng fra Virum stjal tirsdag kl. 16.31 karameller og tyggegummi fra en Coop 365 på Virum Torv. Drengens forældre og de sociale myndigheder er underrettet.

Mindreårige butikstyve på spil, Kgs. Lyngby

Tre piger i alderen 14-15 år fra Gentofte og Kgs. Lyngby blev mandag eftermiddag klokken 12.50 taget for butikstyveri i Magasin, hvor de havde stjålet diverse kosmetikprodukter. Pigernes forældre og de sociale myndigheder blev underrettet om sagen.

Sigtet for hærværk, Kgs. Lyngby

Mandag formiddag klokken 11.29 kom en anmeldelse om, at en mand begik hærværk mod flere biler, som stod på Christian X’s Allé. Et par patruljer kørte til stedet, hvor man traf manden, en 27-årig lokal mand, som blev sigtet for hærværk.

Tyveri fra bil, Kgs. Lyngby

En 53-årig kvinde fra Hillerød fik mellem den 28.2 kl. 14.14 og 15.05 stjålet sin arbejdscomputer fra sin bil i p-huset ved Magasin i Kgs. Lyngby. Computeren lå i en taske på bagsædet. Anmeldt kl. 7.08.