Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2023/01/02-2023/01/10.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Bedrageri i Magasin, Kgs. Lyngby

En 23-årig kvinde fra Kgs. Lyngby er onsdag kl. 18.38 blevet sigtet for bedrageri, da hun i Magasin tog to stk, kosmetik og en taske, hvorefter hun ved betalingskassen foreviste en gammel kvittering på samme to stk. kosmetik og ønskede penge retur.

Brand i juletræ, Kgs. Lyngby

Der brød kl. 18.33 brand i et juletræ i en stuelejlighed på Høstvej i Kgs. Lyngby. Branden blev slukket, inden den spredte sig yderligere.

Førte køretøj i frakendelsestid, Kgs. Lyngby

En 37-årig mand fra Kgs. Lyngby blev søndag kl. 21.50 sigtet for at føre et køretøj på Klampenborgvej i sin frakendelsestid.

Kørte uden førerret, Kgs. Lyngby

En 26-årig mand fra København blev mandag kl. 20.35 stoppet på Helsingørmotorvejen ved afkørsel 16, hvor det viste sig, at manden førte sit køretøj uden førerret.

Person ramt af bil, Kgs. Lyngby

En person blev onsdag kl. 17.57 ramt af en bil på Lundetoftegårdsvej i Kgs. Lyngby. Personen blev kørt til hospitalet for at få behandlet sine skader.

Rabatmærkebedrageri, Kgs. Lyngby

En 63-årig kvinde fra Nærum er onsdag kl. 11.46 blevet sigtet for bedrageri efter at hun havde flyttet et rabatmærke til en vare, der ikke var rabat på i Magasin i Kgs. Lyngby.