Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2022/12/16-2022/12/27.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brand ved udhus, Kgs. Lyngby

Onsdag kl. 21.10 udbrød der brand i noget isoleringsmateriale i et udhus ved Lundtofte skolen i Kgs. Lyngby. Politi og brandvæsen rykkede ud til branden, der hurtigt kom under kontrol og derfor ikke spredte sig til bygningerne. Det menes at være fyrværkeri, der har påsat branden.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

En 17-årig mand blev i går kl. 14.15 sigtet for butikstyveri af parfumer i Magasin i Kgs. Lyngby.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

En personbil foretog i går mellem kl. 11.30 og 11.45 et højresving til en parkeringsplads på Lyngbygårdsvej uden at overholde sin vigepligt foran en knallert, hvorved der opstod et sammenstød. Ingen melding om tilskadekomne.

Sigtet for ulovlig opbevaring af fyrværkeri, Kgs. Lyngby

En 38-årig mand fra Kgs. Lyngby blev omkring tirsdag middag sigtet for ulovlig opbevaring af fyrværkeri. Manden opbevarede en større mængde fyrværkeri end tilladt på en privat adresse samt i et kælderrum.

Stjal parfume, Kgs. Lyngby

En 25-årig mand fra Holstebro blev klokken 14.14 taget for tyveri i Matas i Lyngby Storcenter, hvor han havde stjålet en parfume. Umiddelbart inden havde manden også stjålet en brieost og makrel på dåse fra Føtex samt en kop kaffe og en sandwich fra 7-eleven. Manden blev sigtet for samtlige forhold.

Tyveri fra bil, Kgs. Lyngby

Kl. 15.30 fik en 63-årig kvinde fra Dyssegård knust bagruden på sin bil på Svenskvej i Kgs. Lyngby, hvorefter der blandt andet blev stjålet en pose og en rygsæk.

Uro og uorden i øvrigt, Lyngby-Taarbæk

Fra en borger på Vangeledet fik politiet kl 22.04 en anmeldelse om, at der blev fyret kanonslag og fyrværkeri af. Dette var foregået i flere dage.