Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2022/10/17-2022/10/25.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Butikstyveri, Lyngby

Lørdag eftermiddag blev en butikstyv taget af en vagt med 17 huer af mærket Polo Ralph Lauren til en samlet værdi af 10.283 kr. Huerne var lagt i en rygsæk, der var foret med gaffatape og sølvpapir. Manden blev efterfølgende taget med af politiet.

Cyklist ramt af bil, Kgs. Lyngby

En 22-årig mandlig cyklist fra Kgs. Lyngby blev onsdag klokken 09.47 ramt af en venstresvingende 25-årig mandlig bilist, da de begge kom kørende i krydset Lundtoftevej/Sorgenfrigårdsvej. Den 22-årige blev efterfølgende kørt til tjek på hospitalet.

Hærværk mod bil, Virum

En bil, som holdt i Aksevænget, er mellem søndag klokken 11.30 og mandag klokken 07.30 blevet udsat for hærværk, idet der er kastet en brosten på bilens forrude.

Sigtet for vold mod nogen i offentlig tjeneste, Kgs. Lyngby

En 28-årig mand fra Kgs. Lyngby blev mandag eftermiddag kort efter klokken 14 så vred over at få en kontrolafgift i toget ved Lyngby Station, at han ramte en 62-årig billetkontrollør i ansigtet, da han kastede den kontrolafgift, som han netop havde fået tilbage mod billetkontrolløren. Den 28-årige blev sigtet for vold mod nogen i offentlig tjeneste.

Foto ABW