Forårsrengøring i Holte Vinlager!
Nu har du chancen for at gøre nogle rigtig gode køb, for vi skal nemlig have ryddet op på vores lager, da der skal gøres plads til nye spændende vine. Vi har derfor sat prisen ekstra ned på hele seks forskellige vine og tilbuddene gælder måneden ud eller så længe lager haves. Begrænset antal – skynd dig at bestille!
Saint-Joseph 2018 Saint Desirat
Fantastisk vin fra Nordrhône! Smagen byder især på moden frugt, viol og vanilje. En livlig, struktureret mineralitet fuldender vinen på en utrolig elegant måde.
Vinen er bedst ved cirka 17-18 grader og den er fortræffelig til grillet kød, gryderetter samt modne oste.
Chardonnay 2019 Silvia Cellars
Fuldfed Chardonnay for alle pengene! Duften er frisk med æble og fersken, og smagen er klassisk californisk med masser af vanilje, egetræ og røgede noter.
Drik den ved 8-10 grader og gerne til laks, makrel eller kylling. Dét er lækkert!
Château de Caladroy 2018 Vieilles Vignes
Et lille mirakel fra Roussillon!
Lige fra begyndelsen er vinen utrolig indbydende og saftspændt. Frugten er rig og moden med en dejlig lys, og nærmest vibrerende friskhed. Der er masser af brombær, mørke kirsebær og mokka, som går igen i smagen.
Volstruis 2018
Dejlig aromatisk smag af varme kirsebær, vanilje, chokolade, krydderier og malede espressobønner. Det er så friskt som det er smidigt: Saftige røde frugter og mokka dvæler elegant på ganen.
Vinen er til dig der elsker en frugtig, solmoden, blød vin – til super pris!
Le Pòggere Rosso 2018 Falesco
Det der gør denne vin speciel er, at de to druesorter høstes på to forskellige tidspunkter. Først Cabernet Sauvignon og derefter Sangiovese. Druerne vinificeres separat og bliver først senere kombineret i forbindelse med fadlagringen.
Resultatet er en superskøn allroundvin!
Pinot Grigio 2019 San Vigilio
Frisk og tør hvidvin med tydelige noter af hvide blomster og citrusfrugter i duften. Sprød og delikat i smagen med lette anstrøg af honning. Flot afsluttet med en lækker eftersmag af lemon.
Vinen er meget alsidig og kan bruges som aperitif, til fisk og skaldyr, hurtige salater og lyst kød.