View this email in your browser

Kære Venner af Frivilligcenter & Selvhjælp Lyngby-Taarbæk

Foråret er på vej. Det spirer og pibler med liv alle vegne. Det samme gør sig gældende for frivillige og foreningsaktive i Frivilligcentret. Det er så dejligt at se nye og gamle ansigter efter en ualmindelig lang og trist nedlukning.

Casper Strunge (K) formand for Kultur og Fritidsudvalget i Lyngby-Taarbæk Kommune, er blandt de nye ansigter, som har været forbi Frivilligcentret til en kop kaffe og en snak om værdien af foreningsfællesskaber, lokal sammenhængskraft og frivillighed på tværs af folkeoplysning, idræt, kultur og frivilligt socialt arbejde. Tak for besøget Casper og kom snart igen!

Vores døren står på vid gab for enhver borger, politiker, forening, medarbejder eller virksomhed, der vil drøfte frivillighed og samarbejde med civilsamfundeti Lyngby-Taarbæk. Har du gode idéer eller kan du hjælpe os med at blive bedre, så kig ind eller send en hilsen på en mail.

Her i foråret vil vi søge at fastholde friluftsaktiviteter, som en af de gode erfaringer fra coronatiden. Bl.a. med”Gå Med” – En gågruppe for pårørende. Et nytsamarbejde mellem Line, pårørendevejleder og Flemming, der er frivillig i frivilligcentret. Gruppen går fra Rustenborgvej 2A hver onsdag kl. ca. 10.00 – 11.30 Du behøver ikke at være i humør til at snakke, eller at gå med hver eneste onsdag. Alle kategorier af pårørende er velkomne.

Med støtte fra Friluftsrådet kan vi til marts/april tilbyde en række fyraftensture med naturvejleder Niels Henriksen. Alle er velkomne til at deltage. Læs mere i opslaget nedenfor!

Medens du har kalenderen fremme, kan du notere at Frivilligcenter & Selvhjælp afholder sin årlige generalforsamling onsdag d. 20. april kl. 17.00 – ca. 20.00. Arrangementet foregår på Loftet i frivilligcentret.

Har din forening også ønske om at holde en generalforsamling og har du brug for idéer, støtte eller gode links til hvordan man kan lave vedtægtsændringer, styrker bestyrelsesarbejdet eller lign. Så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Mange spirende hilsner og på gensyn!

Charlotte Poort 20708033/info@ltk-frivilligcenter.dk

OBS! Staben i frivilligcentret holder vinterferie – så husk dit nøglekort når du skal til møde i frivilligcentret i uge 7

Sæt kryds i kalenderen Afgang fra Frivilligcentret kl. 16

Sorgenfri Slots historie og naturen i Slotsparken 16.3. Åen i i byen – Mølleåen og Industrihistorien 23.3. Planter og vækster i slotsparken – herunder spiselige planter 30.3. Dig og Træerne – Skovbadning at føle og sanse naturen 6.4.

Mere omtale følger…

Frivilligcenter & Selvhjælp Lyngby-Taarbæk

Rustenborgvej 2A 2800 Kgs. Lyngby

Tlf.: 20 70 80 33 info@ltk-frivilligcenter.dk

Afmeld nyhedsbrev

This email was sent to redaktion@dit-lyngby.dk why did I get this?unsubscribe from this listupdate subscription preferences Frivilligcenter Lyngby-Taarbæk · Rustenborgvej 2a · Kongens Lyngby 2800 · Denmark