Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2021/10/04-2021/10/12.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld, Virum

En 20-årig mandlig bilist fra Virum kørte klokken 08.46 i sydøstlig retning af Kirkebakken, hvor han, formentlig grundet sollys, ikke observerede en 36-årig mand fra Virum og dennes 5-årige søn, som cyklede i samme retning ad Kirkebakken. I den forbindelse påkørte den 20-årige bilist den 36-årige mandlige cyklist, som herefter ramte ind i drengen, der røg ind i en hæk. Der skete ikke umiddelbart nogen personskade ved uheldet, men en ambulance kørte for en sikkerheds skyld drengen til tjek på hospitalet. Den 20-årige bilist blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

Færdselsuheld, Gentofte

En 52-årig kvindelig bilist fra Købehavn kørte klokken 09.40 ad Ørnegårdsvej i vestlig retning, hvor hun foretog et højresving ind foran en 32-årig mandlig bilist fra Vallensbæk, som kørte i nordlig retning ad Lyngbyvejen. I den forbindelse skete der sammenstød mellem de to biler, men der skete ikke umiddelbart nogen personskade. En patrulje kørte til stedet og måtte kortvarigt afspærre Lyngbyvej, mens der blev ryddet op efter uheldet.

Den 52-årige kvinde blev af patruljen efterfølgende sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt på stedet.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

En 60-årig kvindelig bilist fra Kgs. Lyngby kørte klokken 12.20 ud på Nørgaardsvej fra en udkørsel og svingede til venstre i sydvestlig retning. I den forbindelse blev hun påkørt af en 39-årig kvindelig bilist fra Helsingør, som kom kørende i nordøstlig retning ad Nørgaardsvej. En patrulje kørte til stedet, hvor den 60-årige kvinde blev sigtet for ikke at have overholdt sin ubetingede vigepligt.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet.

Kørsel i påvirket tilstand uden førerret, Farum

Klokken 02.00 blev en 22-årig kvindelig bilist fra Kgs. Lyngby standset og kontrolleret på Frederiksborgvej. Her viste det sig, at hun ikke besad retten til at køre bil, hvorfor hun blev sigtet for at gøre det alligevel. Ligeså fik hun narkometeret til at slå ud for cannabis og amfetamin, hvorfor hun også blev sigtet for narkokørsel. En blodprøve skal nu fastslå hendes eventuelle grad af påvirkning.

Tricktyveri, Kgs. Lyngby

Klokken 12.47 anmeldte en 70-årig kvinde fr Kgs. Lyngby, at hun omtrent klokken 12 havde været udsat for et tricktyveri i Netto på Lyngbygårdsvej. Kvinden var blevet antastet af en person, der havde spurgt om vejledning vedrørende en vare, og i mellemtiden havde en anden person taget kvindens pung fra hendes taske.

Personen, der tog pungen, beskrives som: Mand, østeuropæisk af udseende, 40-50 år gammel, 170-175 cm høj, kraftig af bygning, mørk i huden.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

Klokken 15.37 blev det anmeldt fra 7-Eleven i Lyngby Storcenter, at en mand havde taget to øl fra et køleskab og dernæst forladt butikken uden at betale for dem, og at manden nu var blevet tilbageholdt af noget personale.

Da manden var udenlandsk statsborger, blev en patrulje sendt til stedet, hvor en 34-årig mand blev sigtet for butikstyveri.

Indbrud i virksomhed, Kgs. Lyngby

Klokken 23.43 indløb der anmeldelse om, at der netop havde været indbrud i en virksomhed på Gammel Lundtoftevej. En patrulje kørte til stedet, men den eller de ukendte gerningspersoner var i mellemtiden forsvundet derfra.

Navigation og airbag stjålet, Nordsjælland

Der har i det forgangne døgn været flere tyverier af airbags, og navigationsanlæg fra biler. Et navigationsanlæg og en airbag er mellem onsdag aften og torsdag morgen klokken 07.50 blevet stjålet fra en BMW, som holdt på Fuglevadsvej. Tyven har knust en rude for at skaffe sig adgang til bilen.

I Virum er hele instrumentbrættet med navigationsanlæg og airbag mellem onsdag aften og torsdag morgen klokken 08.10 stjålet fra en VW, som holdt på Skovtoftebakken.

Fra en BMW, som holdt på H A Clausens Vej i Gentofte blevet stjålet et rat, instrumentbræt, midterkonsol med gearstang samt airbag. Tyveriet er sket mellem onsdag aften og torsdag morgen klokken 08.30.

Kørte uden førerret, Hornbæk

En 59-årig mand fra Kgs. Lyngby blev torsdag formiddag klokken 10.55 standset, da han kom kørende ad Borsholmvej. Manden blev sigtet for kørsel uden førerret, da hans kørekort tidligere var blevet administrativt inddraget som følge af, at han ikke var mødt op til en køreprøve.

Stjal batteri fra cykel, Kgs. Lyngby

En mand stjal torsdag eftermiddag klokken 12.55 et batteri fra en el-cykel, som stod på Jernbanepladsen. Manden, der beskrives som dansk af udseende, lys i huden, almindelig af bygning med langt brunt hår, iført grøn kasket, mørkeblå termojakke, mørke arbejdsbukser og sorte sko, skruede batteriet af cyklen, hvorefter han løb fra stedet.

Tyveri fra personbil, Kgs. Lyngby

Fra en Volkswagen personbil blev højre forhjul mellem tirsdag klokken 12.00 og torsdag klokken 16.00 afmonteret og stjålet. Bilen holdt parkeret på en parkeringsplads på Vinkelvej, da hjultyveriet fandt sted.

Besiddelse af euforiserende stoffer, Kgs. Lyngby

En patrulje traf klokken 20.53 en 21-årig mand fra Kgs. Lyngby på en parkeringsplads på Parallelvej. Ved visitation blev han fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

Klokken 15.56 anmeldte personalet i Magasin, at en mand blev tilbageholdt på stedet, fordi han i forening med en ukendt medgerningsperson havde stjålet parfumer for et større beløb fra stormagasinet. En patrulje kørte til stedet, hvor manden, en 26-årig fra København, blev truffet, og han blev af patruljen anholdt og sigtet for butikstyveriet.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

Klokken 17.34 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Lundtoftevej, idet en personbil ført af en 40-årig kvindelig bilist fra Kgs. Lyngby havde påkørt en 24-årig mandlig cyklist fra København.

Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor personalet fra sidstnævnte kunne konstatere, at cyklisten var lettere tilskadekommen.

Bilisten blev sigtet af patruljen for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Brillestel stjålet, Kgs. Lyngby

Mandag eftermiddag klokken 13.12 blev det anmeldt, at der lørdag mellem klokken 12.55 og 13.05 var blevet stjålet tre brillestel fra Synoptik på Lyngby Hovedgade. Den formodede tyv beskrives som en mand 180 cm høj, almindelig af bygning, lys i huden med brunt kort hår. Iført briller, jeans, mørk jakke og blå sko og medbringende en pose med påskriften “Kaufmann”.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

Klokken 16.28 blev det anmeldt, at en kvinde blev tilbageholdt i Magasin, da hun havde stjålet varer fra stormagasinet. Kvinden havde taget flere skønhedsprodukter og et krøllejern med ind i et prøverum og derefter var kommet ud uden dem i hænderne. Hun blev efterfølgende tilbageholdt af en vagt, og det viste sig, at kvinden havde puttet varerne i sin taske og havde forladt stedet uden at betale. En patrulje kørte til stormagasinet, hvor de traf kvinden, en 35-årig fra Helsingør, og hun blev anholdt og sigtet for butikstyveri.

Tyveri fra personbil, Kgs. Lyngby

Klokken 17.22 blev det anmeldte, at der var blevet stjålet en taske indeholdende hævekort og diverse andre personlige kort fra en bil, som havde stået parkeret på Nybrovej mellem klokken 13.50 og 14.10. Indstigningen var sket ved rudeknusning.

Der foreligger ikke signalement af gerningspersonen, men en lille sort bil blev set køre fra stedet i høj fart.

Mand udsat for vold, Gentofte

Der indløb klokken 17.50 anmeldelse om, at en 44-årig mand fra København var blevet udsat for vold på Brogårdsvej nær krydset ved Lyngbyvej. Manden var blevet uvenner med nogle personer, som han traf på stedet, og dette medførte, at en af personerne tildelte ham et knytnæveslag og en skalle i ansigtet. Herefter kørte gerningspersonen og de andre fra stedet i bil.

På baggrund af vidneforklaringer har Nordsjællands Politi en formodning om, hvem gerningspersonen kan være.