Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2021/08/23-2021/08/31.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Piger stjal smykker

Kgs. Lyngby: To piger på 12 og 13 år fra Kgs. Lyngby og Søborg blev søndag eftermiddag klokken 12.45 taget for butikstyveri i Normal, hvor de havde stjålet smykker. På grund af pigernes unge alder, blev deres forældre blev orienteret om sagen, ligesom de sociale myndigheder vil blive underrettet.

Målrettet færdselsindsats, Gentofte

Torsdag morgen var Nordsjællands Politi til stede på Lyngbygårdvej i forbindelse med en målrettet færdselsindsats med fokus på hastighed. Dette resulterede, i at syv bilister blev sigtet for overtrædelse af hastighedsbegrænsningerne, hvoraf et af disse medførte et klip i kørekortet.

Pung stjålet, Holte

En 77-årig mand fra Virum anmeldte klokken 14.35, at han mellem klokken 13.40 og 14.10 havde fået stjålet sin pung i Holte Midtpunkt. Manden havde brugt sin pung, da han betalte for varer ved bageren i Kvickly, og a han efterfølgende stod inde i Kvickly, opdagede han, at pungen indeholdende diverse betalingskort var blevet stjålet.

Piger taget for butikstyveri

Kgs. Lyngby: En 13-årig og en 14 pige, begge fra Smørum, blev klokken 12.13 onsdag taget for butikstyveri i Føtex på Lyngby Hovedgade. Pigernes forældre og de sociale myndigheder underrettes om sagen.

Tyveri fra personbil

Kgs. Lyngby: En 42-årig kvinde fra Kgs. Lyngby anmeldte klokken 16.25, at hendes taske var blevet stjålet fra hendes bil klokken 15.00, mens bilen holdt parkeret på Trongårdsvej. Via en chip kunne tasken spores til et parkeringshus i København, og en patrulje kørte derfor til stedet for at undersøge forholdet nærmere. Her blev flere effekter fra kvindens taske fundet liggende i en aflåst bil påmonteret nummerplader tilhørende en anden bil. Der blev rekvireret hjælp til at få låst bilen op, og kvinden kunne derfor efterfølgende få de fleste af sine ejendele igen. Kvindens bærbare computer, som havde ligget i tasken, blev dog ikke fundet i bilen, og den er derfor fortsat meldt stjålet.

Tyveri fra personbil

Kgs. Lyngby: En ukendt gerningsperson smadrede mellem klokken 15.38 og 16.00 ruden i passagersidens bagdør på en personbil, som holdt parkeret på skråparkeringen ved Kinopalæet på Kanalvej. Fra bilen blev der stjålet en taske, som indeholdt to bærbare computere samt en bilnøgle.

Ung mand udsat for røveri

Virum: En 18-årig mand fra Kgs. Lyngby anmeldte klokken 22.18, at han et kvarters tid forinden var blevet udsat for røveri. Han havde befundet sig på Askimsvej, da fire personer steg ud afen sort bil og overfaldt ham ved at tildele ham flere sag i hovedet og truede ham med blyanter, hvorefter de stjal hans pung og kørte fra stedet.

En patrulje kørte til stedet for at afhøre den 18-årige, og vidner kunne berette, at gerningspersonerne efterfølgende var kørt ind forbi en nærliggende tankstation. Det var dog ikke muligt at udfinde de fire gerningspersoner eller bilen.

De fire personer beskrives alle som værende af anden etnisk herkomst end dansk. De var kørende i en sort Volkswagen Golf.

Tyveri fra vaskekælder

Virum: Klokken 12.34 anmeldte en beboer fra Sorgenfrivang II på Grønnevej, at hun imellem søndag eftermiddag og mandag klokken 14.00 havde fået stjålet vasketøj fra en vaskekælder.

Cyklist ramte fodgænger

Kgs. Lyngby: En 50-årig mandlig cyklist fra Birkerød påkørte tirsdag aften en 78-årig kvinde fra Kgs. Lyngby. Uheldet skete på Lyngby Hovedgade i krydset ved Jenrbanepladsen, da kvinden krydsede vejen i en fodgængerovergang. Kvinden blev kørt til tjek på hospitalet.