Selvom der er mange af os, der næsten dagligt gør en større indsats for at forbrænde noget af det fedt, vi har på kroppen – det være sig for eksempel via sund kost og regelmæssig motion, så er der også noget fedt, kroppen har behov for. Her er der tale om de sunde typer af fedtsyrer. Nogle af disse danner kroppen helt naturligt, mens der er andre, der kommer gennem den mad, som vi indtager. Det gælder for eksempel Omega 3 fedtsyrer, som kroppen netop skal have tilført via vores kost.

Fiskeolie er et kosttilskud
Fiskeolie er et kosttilskud, der indeholder en høj grad af Omega 3 fedtsyrer, som er en samlet betegnelse for en større gruppe af fedtsyrer. Det er alle essentielle fedtsyrer, og derfor er det noget, som vi skal sørge for at have et naturligt niveau af i kroppen. Det er nemlig sådan, at vi sikrer et generelt sundt helbred. Det gælder for eksempel hjerte, kredsløb og hjerne, som alt sammen styrkes af Omega 3 fedtsyrer.

Isoleret kan fedtsyren komme fra blandt andet fisk og skaldyr. Dog er det en fedtsyre, som vi kun selv kan danne i meget lav grad i kroppen, og derfor har du sikkert før hørt om, hvor vigtigt det er at spise fisk 2 gange om ugen.

Køb det hos Apopro
Du kan dog også vælge i stedet at indtage fiskeolie i tabletform, som netop også er en god kilde til de sunde fedsyrer, som kroppen har behov for. Hvis det er noget, som du gerne vil til at i gang med at tage på daglig basis, så bør du tage et kig online.

Det kan for eksempel være inden for på en side som; apopro.dk. Her er der nemlig tale om Danmarks måske største online apotek, og derfor kan du finde et større sortiment af fiskeolier.

 

Fiskeolie er et kosttilskud, der indeholder en høj grad af Omega 3 fedtsyrer, som er en samlet betegnelse for en større gruppe af fedtsyrer. PR-foto.