Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2019/03/18-2019/03/26.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Indbrud i garage, Lyngby

Klokken 07.11 anmeldte en beboer på Agnesvej, at to ukendte gerningsmænd klokken 00.16 havde stjålet to cykler fra adressens cykelskur. Tyveriet og det eksakte gerningstidspunkt kunne ses via matriklens videoovervågning, hvorfra følgende signalement af de to gerningsmænd stammer:

A: Mand, dansk af udsende, 35-40 år, 180 cm, almindelig af bygning, kort leverpostejfarvet hår og høj hårgrænse.

B: Dansk af udseende, 35-40 år, 180 cm, almindelig af bygning.

Hærværk, Virum

Klokken henholdsvis 18.47 og 18.56 anmeldte to borgere, at der fredag mellem klokken 16.00 og søndag klokken 14.00 var udøvet hærværk på to personbiler, der havde holdt parkeret på Vangeledet. Her havde en eller flere ukendte gerningsmænd hoppet på bileerne, således der var kommet buler på køler og tag.

Hærværk mod bil

Kgs. Lyngby: En Volvo, som holdt parkeret på Lyngbygårdsvej, er klokken 02.10 natten til fredag blevet udsat for hærværk. Alle bilens dæk er blevet skåret op og sidespejlene er ødelagt.

Computer stjålet fra bil

Kgs. Lyngby: Fra en Mazda CX-3, der holdt parkeret på Nørgaardsvej, er der torsdag mellem klokken 17.11 og 21.11 stjålet en computertaske samt en bærbar computer. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse den bagerste siderude i bilens førerside.

Butikstyveri, Lyngby

Klokken 17.34 blev en 38-årig mand uden fast adresse tilbageholdt af personalet i Magasin, fordi han havde forsøgt at snige sig ud af butikken med to parfumer.

En patrulje blev sendt til stedet og sigtede manden for butikstyveri.

PC stjålet fra bil

Kgs. Lyngby: En brun lædertaske med en bærbar pc er mandag mellem klokken 18.30 og 21.20 blevet stjålet fra en Skoda Superb, som holdt parkeret på Nørgaardsvej. Tyven har knust den forreste, højre siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Fremviste falsk kørekort

Kgs. Lyngby: En 25-årig mand fra Ballerup fremviste i forbindelse med køb af en mobiltelefon i Telia i Lyngby Storcenter et falsk kørekort. Han blev tilbageholdt af vagter på stedet og da politiet kom til stedet ,blev han sigtet for forsøg på bedrageri.

Cykler stjålet fra kælderrum

Kgs. Lyngby: To cykler er mellem søndag den 3. marts og søndag den 17. marts blevet stjålet fra et kælderrum på Lyngby Hovedgade. Der er tale om en hvid cykel af mærket Trek Super Fly Carbon samt en grøn cykel af mærket Derosa. Tyven har skaffet sig adgang til kælderrummet ved at bryde en hængelås op.

Klippede alarmer af tøj

Kgs. Lyngby: En 54-årig kvinde fra Hvidovre blev søndag eftermiddag klokken 12.21 sigtet for butikstyveri i Magasin. Her havde kvinden klippet alarmerne af noget tøj, som hun efterfølgende tog med ud af butikken uden at betale.

Indbrud i skole

Kgs. Lyngby: En bordlampe er mellem søndag klokken 05.55 og 05.57 blevet stjålet fra VUC Lyngby på Nybrovej. Tyven er kommet ind ved at bryde et vindue op.