Der er i dag rigtig mange, der får lavet nye piercinger. De kan godt lide den måde, som de ser ud på, og derfor er det en form for moderne udsmykning af kroppen. Og selvom der er flere, der vælger at få masser af piercinger alle steder på kroppen, så er der også dem, der blot får lavet huller i ørene. Her er der nemlig tale om den mest gængse form for piercing, og derfor er det også noget mange har – både mænd, kvinder og børn. Og mange har faktisk rigtig mange af dem i ørerne.

Brug et desinficerende middel til rengøring af piercing
Det kan også være, at du netop har fået lavet dig en ny piercing, som du er rigtig glad for. For at den kan blive ved med at give dig glæde og ikke blive inficeret, er det dog vigtigt, at du plejer den godt. Du kan nå langt med vand og sæbe flere gange dagligt, men det er også en fordel med en mere dybdegående rengøring i ny og næ.

Og til det kan du have behov for en desinficerende middel, der bruges på blandt andet hud, mund og andre former for overflader.

Find dit middel med klorhexidin hos Apopro
Hvis det er noget, som du synes, der lyder som værende en god ide, så bør du tage et kig online. Det kan for eksempel være på en side som; apopro.dk. Her er der nemlig tale om Danmarks måske største, online apotek, og det betyder, at du med sikkerhed kan finde det desinficerende middel, du søger. Det kan for eksempel være en medi-skrub med glycerin.

Det kan for eksempel være klorhexidin, som let kan købes i håndkøb, og som netop bruges til desinfektion af hud, mund og andre overflader på kroppen.

For at din piercing kan blive ved med at give dig glæde og ikke blive inficeret, er det dog vigtigt, at du plejer den godt. Pressefoto.